Szép győzelmet aratott a Bercel

Gabi

Egy félidő alatt eldőlt a könnyűnek találtatott Mátraverebély sorsa.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Bercellel csapott össze a Mátraverebély a megye kettőben. Igazi esélyes nélkül indulhatott útjára a labda a tizenkettedik körben sorra kerülő mérkőzésen.

Egy darabig nem mentek egymással semmire a gárdák, inkább a küzdelem dominált. Aztán fél óra elteltével megszerezték vezetést a házigazdák. Úgy tűnik, a szerzett gól felspannolta a hazaiakat, mivel a szünetig még két újabb alkalommal köszöntek be. Ki más, mint a triplázó Jele Csaba érte el az érdemi kérdéseket a pihenőig eldöntő együttese valamennyi találatát.

A második játékrészben becsülettel próbálkoztak a vendégek, de még csak szépíteniük sem sikerült. A berceliek ugyancsak akadt lehetőségük arra, hogy növeljék a különbséget, de már nem tudták bevenni a kaput, így nem változott a lefújásig a korábban kialakuló állás, három-nullra nyert Cseresznyik Sándor legénysége.

Megyei II. osztály, 12. forduló:

Bercel KSK-Mátraverebély-Szentkút SE 3-0 (3-0)

Vezette: Boda V. (Pál A., Nánási J.)

Bercel KSK: Jantos – Vandornyik, Jakus, Kiss M., Szabó R. – Bagyal, Kiss T., Török, Bagaméri (Hugyecz, 75.) – Zagyi (Chugyik, 73.), Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Mátraverebély-Szentkút SE: Balázs T. – Dorozsin, Verebélyi L., Szabó S. (Kovács Zs., 46.), Aradi (Csépány, 77.) – Sáfrány (Oláh Zs., 73.), Pál-Balázs – Kovács J. (Csohány, 46.), Balázs Á., Varga Á. – Verebélyi B. (Bonivárt, 65.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Jele (30., 34., 43.)

Jók: Vandornyik, Kiss M., Szabó R., Jakus, Török, Jele, ill. senki

Cseresznyik Sándor: – Úgy gondolom, elég nehezen indult a mérkőzés eleje. Negyedóráig kereste önmagát a csapat. Nem tett valami jót a múlt hétvégi pihenő. Az első gól után viszont felszabadultunk, és azt játszottuk, amit megbeszéltünk, és amit tud a társaság. Szerintem ez az eredményben is megmutatkozik. A második félidőben próbáltuk nulla kapott góllal lehozni a meccset, ami szintén sikerült. A mérkőzés vége felé még voltak helyzeteink, amiknél, ha kicsit jobban élünk a támadó harmadban és a csatáraik jobban koncentrálnak, nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Összességében megérdemelten győztünk. Nyilván átéreztük, hogy nagyon nagy szükségünk van erre a három pontra. Amit elterveztünk, tökéletesen működött. 

Pál-Balázs Tamás: – Az első félidőben elkövetett egyéni hibák el is döntötték a meccs végkimenetelét. A második félidőben már jobban nézett ki a társaság, de annyira ötlettelen a támadójátékunk, hogy gyakorlatilag esélyünk sem volt gólt rúgni. A hazaiaknak gratulálok a teljesen megérdemelt győzelmükhöz. Mi pedig remélem, összekapjuk magunkat a következő két hétben a kényszerszünet alatt.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A hajrában nyert a Somos

Bár kétgólos hátrányát még lefaragta a Felsőtold, végül mégis a házigazdák örülhettek. Az elmúlt hétvégén a Felsőtoldot fogadta a Somos-Építők II a keleti megye hármas bajnokság tizenharmadik fordulójában. A hazaiak voltak a párbaj favoritjai, mely várakozást erősítette, hogy csak tíz emberrel kezdtek a vendégek. Nem is hatott meglepetésként, hogy az […]
error: Content is protected !!