A hosszabbításban mentett pontot a Szent Imre DSE

Gabi

Hiába volt csak egy karnyújtásnyira idénybeli első sikerétől a Zagyvaróna, egy büntetővel egyenlítettek a vendégek.

Az elmúlt hétvégén a salgótarjáni Forgáchi Sporttelepen csapott össze a Zagyvaróna és a Szent Imre DSE a megye kettőben. Nem volt kiemelkedő favorit a hetedik forduló előtt lepergő mérkőzést megelőzően, ugyan a vendégek jó formában indulhattak útnak, nem mehettek biztosra.

Korai tapogatózás után kiegyenlített mederben zajlott a játék, mígnem a 27. percben elléptek ellenfelüktől a házigazdák. Nem kellett sokat várni a balassagyarmati válaszra, így egállal fordultak a felek.

A második felvonás első szakaszában aktívabbnak bizonyult a pályaválasztó társulat, ennek köszönhetően pedig újra előnybe kerül Kaspár Zsolt csapata. Szépen lassan pergett le a játékidő, a nézők joggal hihették, először nyerhetnek a szezonban az egyébként nagyot küzdő zagyvarónaiak.

Aztán jött a fekete leves, már a hosszabbításban tizenegyeshez jutottak a látogatók, amit Csókási magabiztosan értékesített, így egy pontot megmentve övéinek, kettő-kettes végeredménnyel fejeződött be a párbaj.

Megyei II. osztály, 7. forduló:

Zagyvarónai SE-Szent Imre DSE 2-2 (1-1)

Salgótarján, Forgáchi Sporttelep. Vezette: Nánási J. (Tősér D.)

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Végi, Molnár, Németh, Eczet – Oláh K., Vanó, Oláh G., Bonivárt (Miskolczi, 46.) – Králik, Balázs Á. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Szent Imre DSE: Rados (Csordás Á., 58.) – Rutai, Riczi (Buzás, 77.), Lőrik, Gyuró (Bilák, 55.) – Csordás K., Sinkovics K., Márkus (Ország, 60.), Csókási – Csábi, Sinkovics Á. Vezetőedző: Tóth László.

Gól: Oláh G. (27.), Eczet (59.), ill. Márkus (39.), Csókási (91.)

Jók: Vanó (a mezőny legjobbja), Végi, ill. Márkus

Kaspár Zsolt: – Elég jó iramú mérkőzés volt. Úgy gondolom, a hetvenedik percig bírtuk erővel. Vezettünk kettő-egyre, majd ott még volt két-három lehetőségünk, amivel lezárhattuk volna a meccset. Ez nem sikerült. Az utolsó húsz percben már nagyon nyomott a Szent Imre, beszorított minket a saját térfélre. A kilencvenedik percben volt egy tizenegyes, ami teljesen jogos volt, azzal kiegyenlítettek. Úgy gondolom, így a játék képe alapján igazságos volt a döntetlen.

Tóth László: – Ezen a mérkőzésen nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. Egyetlen pozitívum, hogy ennek ellenére ponttal tértünk haza. A folytatáshoz viszont ennél sokkal több és jobb játékra lesz szükségünk.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Lemészárolta az Őrhalmot a Patak

Tizenhét góllal tömték ki ellenfelüket a kegyelmet nem ismerő vendégek. A mögöttünk hagyott hétvégén Őrhalomba volt hivatalos a Patak. Csupán egy kérdés volt a nyugati megye hármas mezőny nyolcadik körében lejátszott meccs előtt, hogy hány góllal nyernek az idényben még veretlen vendégek. Abszolút beigazolódtak az előzetes várakozások, mindennemű finomkodás nélkül […]
error: Content is protected !!