Behúzta első nyári edzőmérkőzését a megújuló Szent Imre DSE

Gabi

A második félidőben erőre kapó megye kettes hazaiak a szintén kisebb átalakuláson áteső Csitárt intézték el.

Az előző hétvégén két, a nyár folyamán kisebb-nagyobb átalakuláson áteső csapat edzőmérkőzésen futott össze egymással, a megye kettes Szent Imre DSE az egy osztállyal lejjebbi nyugati-csoportba besorolást kapó Csitárt fogadta. A gyakorló meccs első félidejében még nem jegyezhettünk fel komoly különbséget a résztvevők között, a második felvonásban viszont nyeregbe kerültek a házigazdák, végül pedig négy-nullra nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Szent Imre DSE-Csitár SE 4-0 (0-0)

Szent Imre DSE: Csordás Á. – Rutai, Csordás K., Riczi E., Buzás – Csókási, Számelcsik, Molnár – Ország, Kovács Á., Csábi. Csereként léptek pályára: Rados, Sinkovics K., Pifka, Király, Márkus, Szomora. Edző: Tóth László.

Csitár SE: Széles – Tóth G., Csernyik Á., Gaál, Antal L. – Baráz, Tótok, Chikán, Bangó B. – Bangó A., Ábrahám Á. Csereként léptek pályára: Tamás P., Kmetty, Hegedűs, Kelemen, Seidel. Edző: Ferencz Gábor.

Gól: Csábi T., Pifka, Kovács Á., Chikán (öngól)

Tóth László: – Belefogtunk ebbe a szezonba is! Reméljük, jobb eredménnyel zárjuk az évet, mint ami az elmúlt idényben volt!

Ferencz Gábor: – Jelenleg új csapat építéséről van szó a Csitár SE-nél. Régi-új emberek kerültek vissza a csapatba, több volt Szent Imre játékossal erősödtünk. Próbáljuk összecsiszolni a régieket az újakkal. Az első évben egy megye hármas középszintet szeretnénk megütni, ami szerintem működni is fog. Elsősorban a jókedv lesz a fontos! A kezdőcsapat a hatvanadik percig helytállt, onnantól elkezdtünk belenyúlkálni az összeállításba, kipróbáltunk többféle felállást. Mivel a cserék inkább az idősebb korosztályhoz tartoznak, a mérkőzés vége felé a hazaiaknak több lehetősége volt a gólszerzésre, amiket ki is használtak. Úgy gondolom, hatvan percig teljesen ki-ki meccset játszott a két csapat. Egyébként nagyon sportszerű találkozó volt, ami játékvezető nélkül zajlott le, megbízott civilek vezették le a mérkőzést, az egyik félidőben mi, a másikban ők adtak erre a célra embert. 

Next Post

Elpáholta a Nógrádsipek az Őrhalmot

Nem kímélték a hazaiak a kölcsönjátékosokkal kiegészülő másik oldalt. Múlt vasárnap gyakorló meccsen képviseltette magát a következő szezonban a keleti-csoportban harcoló Nógrádsipek és a nyugati-régióba besorolást nyerő Őrhalom. Kisebb érdekesség, hogy a vendégek csak nyolc fővel jelentek meg a mérkőzésen, a másik oldal adott kölcsön nekik három embert, hogy egál […]
error: Content is protected !!