Bravúrpontot gyűjtött a Szent Imre DSE

Gabi

Nem sokon múlott, hogy még nagyobb meglepetést érjenek el a Mátraverebéllyel ikszelő házigazdák.

Az előző hétvégén a Szent Imre DSE-hez volt hivatalos a Mátraverebély a megye kettes bajnokság tizedik körében. A táblázaton előrébb fellelhető vendégek számítottak esélyesnek, de nem szabadott leírni a másik oldalt sem.

Hamar kirajzolódott, hogy nem adják majd olcsón a bőrüket a házigazdák, aztán az első félidő derekán Lőriknek köszönhetően meg is szerezték a vezetést. Ezt követően próbálkoztak a látogatók egyre nagyobb elánnal, hogy tudjanak egyenlíteni, ez viszont nem jött nekik össze a szünetig.

A fordulás után is méltó partnernek bizonyultak a hazaiak, felvették a kesztyűt, így egy izgalmas párbaj bontakozott ki a pályán. A találkozó kétharmadánál aztán Varga révén egyenlítettek a ‘verebélyiek.

Bár volt még hátra fél óra az egyre inkább paprikássá váló meccsen, már nem módosult az állás. Ide is-oda is eldőlhetett volna a csörte, de maradt az egy-egy, így megosztoztak a pontokon a felek.

Megyei II. osztály, 10. forduló:

Szent Imre DSE-Mátraverebély-Szentkút SE 1-1 (1-0)

Vezette: Elischer M. (Rácz D.)

Szent Imre DSE: Rados – Rutai, Riczi, Lőrik, Gyuró (Szomora, 62.) – Csókási, Számelcsik, Sinkovics K., Buzás – Márkus (Pifka, 74.), Sinkovics Á. Vezetőedző: Tóth László.

Mátraverebély-Szentkút SE:Dorozsin – Petre D., Verebélyi L., Szabó S., Aradi – Csohány ( Kovács T., 64.), Sáfrány, Csépány ( Pál-Balázs, 70.), Kovács J. – Benus (Bonivárt, 56.), Varga Á. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Sinkovics Á., Sinkovics K., ill. Bonivárt

Piros lap: Csókási (89., Szent Imre DSE)

Gól: Lőrik (20.), ill. Varga Á. (59.)

Jók: az egész csapat, ill. Sáfrány, Dorozsin, Verebélyi L.

Tóth László: – Egy jó iramú mérkőzésen, hátul csak egyet hibáztunk, amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A támadásainkban annál több hiba volt, nagyobbnál-nagyobb helyzeteket sem sikerült értékesítenünk. Így meg kellet elégednünk az egy ponttal. Szerintem ebben a mérkőzésben benne hagytunk még kettő pontot, annak ellenére, hogy a vendégcsapat helyenként mezőnyfölényben játszott. Igaz, ehhez a játékvezető ténykedése is nagyban közrejátszott. Ami az egyik oldalon szabálytalanságnak bizonyult, azt a másik oldalon nagyvonalúan tovább engedte. Sokszor volt az az érzésem, hogy tizenkét ember ellen kell játszanunk. További sok sikert kívánok a Mátraverebélynek.

Pál-Balázs Tamás: – Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, az ellenfél az egyetlen lehetőségét kihasználta, amíg mi be voltunk oltva gól ellen. A második félidőben nekik mentünk, sikerült is egyenlíteni. De utána nem volt bennünk elég a győzelem kiharcolásához. Úgy érzem, ott hagytunk két pontot ‘Gyarmaton, egy szerintem gyengébb képességű csapat ellen, mint a miénk. A meccs végére elszabadultak az indulatok, de nem ezen múlott az elszalasztott győzelmünk. Remélem, legközelebb jobb arányban értékesítjük helyzeteinket, mert ez így kevés lesz az üdvösséghez! További sok sikert a hazaiaknak, mi pedig próbálunk rátalálni a helyes útra!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem jutott dűlőre a Mihálygerge és a Karancsberény

Hiába gyűrték egymást a felek, döntetlen lett a csata vége. A mögöttünk hagyott hétvégén a Mihálygergével csapott össze a Karancsberény a megye kettőben. Harcos meccsre volt kilátás, nem volt esélyese a tizedik körben esedékes viaskodásnak. Az első félidőben hol az egyik, hol a másik csapat volt aktívabb. Mindkét együttes tette […]
error: Content is protected !!