Megtréfálta a Szent Imre DSE-t a Szécsény U19

Gabi

Edzőmérkőzésen arattak szép győzelmet a hazai fiatalok.

Múlt hétvégén edzőmérkőzést játszott egymással a Szécsény U19-es korosztálya és a megye kettes Szent Imre DSE felnőtt együttese. A gyakorló meccset három szerzett góljukkal egy félidő leforgása alatt eldöntötték a hazai fiatalok, ugyan a vendégek a második etapban szépítettek, közelebb férkőzni nem tudtak ellenfelükhöz, így a házigazdák három-egyes sikerre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE U19-Szent Imre DSE 3-1 (3-0)

Szécsény VSE U19: Szerémi D. – Makó, Komár, Pityi, Molnár – Szmolnik, Lőrik, Szintai – Király, Oláh N., Oláh J. Csereként léptek pályára: Gáspár, Lászlók, Szabó B. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Szent Imre DSE: Rados – Rutai, Máthé, Riczi, Buzás – Pifka, Számelcsik, Csókási, Molnár – Ország, Csábi. Csereként léptek pályára: Sinkovics, Szomora. Vezetőedző: Győri János.

Gól: Lőrik (2), Oláh N., ill. Pifka

Kelecsényi Gábor: – Az első félidőben sokat birtokoltuk a labdát, irányítottuk a játékot. Gyors támadásainkból gólokat szereztünk. A második félidőben kontrákra rendezkedtünk be, amit ugyan többet vezettünk, de már értékesíteni nem tudtuk őket. A fiatalok nagyszerűen helytálltak a megye másodosztályú felnőttcsapat ellen. További sok sikert a sportszerű vendégcsapatnak.

Győri János: – Sportszerű mérkőzésen, a jobban összeszokott és erőnlétileg jobban álló szécsényi fiatalok, megérdemelt győzelmet arattak.

Next Post

Egy félidő alatt elintézte a Zagyvarónát a Mihálygerge

A szünetig öt gólt elérve hagyták helyben bajnoki ellenfelüket a házigazdák. Az előző hétvégén egymás elleni gyakorló mérkőzésen tartotta meg a bajnoki főpróbát két megye kettes alakulat. A Mihálygerge a Zagyvarónát fogadta. Elég hamar, egy félidő alatt lerendeztek minden érdemi kérdést a remek negyvenöt percet produkálva a szünetig öt gólig […]
error: Content is protected !!