Simán behúzta első nyári fellépését a Bánk

Gabi

Hat góllal intézte el megye hármas ellenfelét az átalakuló csapat.

Lejátszotta első nyári edzőmérkőzését az előző csonka megye kettes szezon végén az élen záró Bánk, múlt vasárnap a legalacsonyabb vonal nyugati-csoportjában szereplő Tereskét fogadta az elmúlt időszakban komoly átalakuláson túleső gárda. Semmilyen tekintetben nem látszott, hogy több új emberrel felvértezve vette fel a kesztyűt Kovács Imre legénysége, végül pedig hat-nullás arányban intézték el ellenfelünket a gyakorló meccs teljes egészében fölényben futballozó házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Bánk SE-Tereske KSE 6-0 (3-0, 4-0)

Bánk SE: Peredi (Molnár) – Pásztor S. (Pataki), Laczkó D., Csizmár, Ladányi – Olasz (Bérczi), Szabó B., Szegvári, Tóth A. (Horváth G.) – Pásztor G., Szandai. Vezetőedző: Kovács Imre.

Tereske KSE: Candidó – Dohány, Kosik E., Jakubecz, Koczka – Mészáros, Vas, Adi, Kőrös – Dóbiás P., Bada. Csereként léptek pályára: Sinkó, Babicz, Kosik Zs. Játékos-edző: Babicz András.

Gól: Pásztor G. (3), Laczkó D., Tóth A., Csizmár

Kovács Imre: – Kiválóan előkészített játéktéren, egy szimpatikus és sportszerű csapat ellen tudtuk lejátszani az első edzőmérkőzésünket, melyre a tavalyi alapcsapatból mindössze két játékos állt rendelkezésemre. Nem is az eredmény volt az elsődleges szempont a mai mérkőzésen, hanem a gyakorlás, az ismerkedés és az összecsiszolódás. Nos, még jómagam is meglepődve tapasztaltam, hogy összességében lelkesen, szervezetten és hatékonyan igyekezett minden pályára lépő játékos tenni a dolgát, s elsőre mindenki pozitív benyomást tett rám és a jelenlévőkre egyaránt. Nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, de szerintem az idén is számolni kell majd velünk!

Babicz András: – Egy nagyszerű pályán mindent megtettünk, amit tudtunk. Próbáltuk játszani a saját játékunkat, nem álltunk be bekkelni, helyzeteink is megvoltak , de sajnos kimaradtak. Mindenki a saját bőrén érezhette, milyen, ha sebességben, gondolkodásban egy jóval gyorsabb csapattal kerülünk szembe. Jó kis teszt volt…

Next Post

Mihálygergén ikszelt a Bátonyterenye

Nem született döntés a megye kettes csapatok edzőmérkőzésén. Az előző hétvége szombatján ismét előkészületi találkozón mérte össze tudását a Mihálygerge és a Bátonyterenye. A közelmúltban fordított szereposztásban a BTC örülhetett, ezúttal viszont nem jutottak egymással dűlőre a felek. A gyakorló meccs érdekessége, hogy a vendégeknél bevetette magát a gárda játékos-edzője, […]
error: Content is protected !!