Egy sima hatossal indított a Bátonyterenye

Gabi

A Zagyvaróna bánta a házigazdák eredményes produkcióját.

A mögöttünk hagyott hétvégén elstartolt a 2020/2021-es szezon a megyei másodosztályban. A legutóbbi évadot még egy osztállyal feljebb töltő Bátonyterenye esélyesként fogadhatta a Zagyvarónát a nyitányon. Maximálisan be is igazolódtak az előzetes sejtések, a jó napot kifogó házigazdák mindkét félidőben három-három gólt szerezve, hat-nullás arányban intézték el a kapura szinte teljesen veszélytelen látogatókat.

Megyei II. osztály, 1. forduló:

Bátonyterenyei TC-Zagyvarónai SE 6-0 (3-0)

Vezette: Menczel J. (Bíró-Varga A.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Mátrai (Sárközi, 58.), Kiss Bence, Kiss Balázs, Balogh (Nánási, 46.) – Nyerges, Gyura, Almási, Orosz (Nagy N., 46.), Myszor – Lőrincz. Vezetőedző: Forgó Péter.

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Végi, Molnár, Oláh A. (Kovács M., 36.), Miskolczi (Oláh K., 46.) – Klárik, Oláh G., Vanó, Bonivárt, Németh – Balázs Á. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Molnár, Oláh A.

Gól: Myszor (17., 44.), Orosz (36.), Nagy N. (67.), Gyura (77.), Nyerges 86.)

Jók: Myszor, Almási, Nyerges, Kiss Balázs, Kiss Bence, ill. senki

Forgó Péter: – Azt gondolom, megérdemelten nyertünk, akár még ebben az arányban is. Volt több lehetőségünk, a nagyon becsületesen küzdő vendégcsapat ellen. Szerintem, ha picit koncentráltabbak vagyunk, egy pár gólt még be tudtunk volna rúgni. Szokták mondani az “idény eleji formát”, szerintem ez az egész szezon olyan lesz, hogy ilyen formában küzdünk majd. Elégedett vagyok az eredménnyel, szerintem mindent megtettünk ebben a nagy melegben, úgyhogy örülünk a szezonkezdésnek!

Kaspár Zsolt: – A Bátonyterenye teljes mértékben uralta az egész mérkőzést, sokkal jobban játszott. Erőben és játéktudásban is felülmúlt az ellenfél. Teljesen megérdemelten győztek a hazaiak.

Forgó Péter értékelése videón:

Next Post

Elhunyt a Rétság VSE egykori játékosa

Negyvenkét évesen távozott az élők sorából a nógrádi egyesület színeiben korábban jó pár évet lehúzó labdarúgó. Szomorú hírt kapott legutóbbi mérkőzése előtt a nyugati megye háromban szereplő Rétság VSE, a csapat a kezdősípszót megelőzően szembesült vele, hogy rövid lefolyású, sajnálatos betegséget követően, váratlanul elhunyt az egyesület korábbi játékosa, Vidák Goran. […]
error: Content is protected !!