Igazolta az osztálykülönbséget a Karancsberény

Gabi

Sima győzelmet aratott megye hármas ellenfelénél Smelkó Károly alakulata.

Szombaton gyakorló meccsen fogadta a keleti megye hármas Kazár az egy osztállyal följebb vitézkedő Karancsberényt. Elég hamar eldőlt az edzőmérkőzés, már a szünetre megnyugtató előnnyel vonulhattak a vendégek, akik végül öt-nullás arányban bántak el a házigazdákkal.

Felkészülési mérkőzés:

Kazár KSE-SK Karancsberény 0-5 (0-3)

Kazár, zárt kapuk mögött.

Kazár KSE: Baár – Keviczki, Dobos, Sándor K., Bata (Szakos) – Körmöczi M. (Haga), Varga N., Kovács V. (Takács), Bakonyi – Király, Ihracska. Vezetőedző: Koncsik László.

SK Karancsberény: Kelemen – Rácz B., Bolyós, Zsosa, Laczkó – Fodor Zs., Fodor D. – Mezei, Szőke L., Bellér – Szőrös. Csereként léptek pályára: Vanó, Papp, Kanalas. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Bellér (2), Rácz B., Szőrös, Mezei

Koncsik László: Meglátszott a két csapat közti különbség játékban és felfogásban, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy mivel mi még csak a második edzőmeccsünket játszottuk, az osztálykülönbség ellenére sem vallottunk szégyent. Persze az eredmény hűen tükrözi, hogy melyik csapat melyik osztályban futballozik.

Smelkó Károly: – Próbáltunk szervezetten játszani. Mi csak szerdán kezdtük el a felkészülést, sajnos sok sérültünk van, ami hátráltatja az alapozást, és azon kívül is volt hiányzónk. Remélem, fel tudunk valamennyire készülni a tavaszra és benne leszünk az ötben! A végeredmény pozitív, de ez egy edzőmeccs volt, nyilván ez is mutat valamit, de messzemenő következtetést hiba lenne levonni a mérkőzésből.

Next Post

Bajnoki rivális ellen nyert a Somos

A Karancskeszit fektette két vállra Ornyik Róbert csapata. Szombaton edzőmérkőzésen találkozott két keleti megye hármas gárda, a Somos-Építők II a Karancskeszit fogadta. A már szünetre is kétgólos vezetéssel vonuló házigazdák a lefújásig is megőrizték előnyüket, ugyan a vendégek szépítettek a fordulást követően, végül négy-kettőre nyert Ornyik Róbert együttese. Felkészülési mérkőzés: […]
error: Content is protected !!