Nem kegyelmezett a Bátonyterenye

Gabi

Csúnyán elverték a Tart a jó formájukat őrző vendégek.

Az előző hétvégén Tarra volt hivatalos a Bátonyterenye a megye kettőben. A vendégek számítottak a tizenkettedik fordulóban esedékes párbaj toronymagas favoritjainak, nem volt benne a levegőben, hogy meglepetés születhet.

A várakozásokhoz abszolút igazodván, nem is bíztak semmit a véletlenre a látogatók, pár perc elteltével már háromgólos lépésfórra tettek szert az edzőjüket nélkülöző házigazdákkal szemben. Komoly fölényben futballozott az éllovas, és ugyan azért lehetőségeikhez képest próbálkoztak a szépítésekig legalább eljutó hazaiak, már a szünetre is hat-kettes előnyben vonulhatott a listavezető.

A második etapban sem álltak le a bátonyiak, sőt mentek tovább nagy lelkesedéssel, aminek az lett a vége, hogy tizenhárom-kettes csapást mértek ellenfelükre. Külön kiemelendő Lőrincz Dániel teljesítménye, aki egymaga hétszer talált be.

 

Megyei II. osztály, 12. forduló:

Tari SZE-Bátonyterenyei TC 2-13 (2-6)

Vezette: Nyerges K. (Tősér D., Gecse Z.)

Tari SZE: Bangó – Ludányi, Holtner R., Gubicskó (Ravasz, 71.), Holtner K. – Nagy G., Rácz T., Göröcs, Laczkó – Petre, Berecz (Bacsa, 75.). Megbízott játékos-edző: Ludányi Zoltán.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Kiss Balázs, Kiss Bence, Halász – Nyerges (Kelemen, 65.), Toldi, Almási, Gyura, Nagy N. – Lőrincz, Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Nagy G.

Gól: Petre (29.), Berecz (32.), ill. Gyura (4., 5., 64.), Nagy N. (8.), Lőrincz (27., 41., 65., 66., 76., 81., 82.), Myszor (30., 86.)

Jók: senki, ill. Lőrincz, Myszor, Gyura

Ludányi Zoltán: – Már a meccs előtt is gyülekeztek a fekete felhők a fejünk felett, több meghatározó játékosunk hiányzott. Közöttük a csapat edzője, “Sityu” is. A két elmaradt mérkőzés sem tett jót nekünk. A bátonyiak nagyon motiváltan kezdték a meccset, harminc perc alatt lerendezték a sorsunkat. Nagyon jól játszottak, mi pedig szezonbeli legrosszabb teljesítményünket mutattuk be. Ezt az eredmény is hűen tükrözi. Megyünk tovább, a következő meccseken próbálunk javítani, és megmutatni, hogy azért tudunk mi ennél jobban is teljesíteni. Sok sikert kívánok a vendégeknek!

Forgó Péter: – Úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a győzelmet, a sportszerűen játszó Tar otthonában.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Elhalasztott meccset pótol szerdán a BSE

Tiszafüredre hivatalosak az Ipoly-partiak. Bár hétfőn este még úgy nézett ki, a harmadik vonal Keleti-csoportjának mostani idénye is felfüggesztésre kerül, úgy tűnik, mégsem. Ez egyben azt jelenti, hogy az eredeti terveknek megfelelően szerdán újabb erőpróba vár a tizenötödik körben elhalasztásra kerülő meccsét bepótló BSE-re, 13.30-as kezdéssel a Tiszafüred otthonában lépnek […]
error: Content is protected !!