Sima sikert aratott a Bánk

Gabi

Egymás után a harmadik mérkőzésüket húzták be az ezúttal a Zagyvarónával elbánó vendégek.

Múlt vasárnap Salgótarjánban csapott össze a megye kettes mezőny kilencedik köre előtt még nyeretlen Zagyvaróna és a jó formában lévő Bánk. A vendégek készülődhettek egyértelmű favoritként a találkozóra.

A házigazdák védekezésre berendezkedve próbálták minél inkább megnehezíteni ellenfelük dolgát, de csak az első félidő hajrájáig bírták a látogatók góllá érő nyomását.

A második felvonásban hamar lerendezte az érdemi kérdéseket az előnyét előbb a duplázó Gráf, majd Gréczi révén tovább növelő Kovács-legénység. A hátralévő időben már csak az volt kérdés, mennyivel nyernek a délnyugat-nógrádiak.

Végül a csereként beszálló, majd hatalmas bombát a léc alá ragasztó Rapavi jóvoltából alakult ki a zsinórban harmadszor örvendő bánkiak sima győzelmét jelentő négy-nullás végeredmény.

Megyei II. osztály, 9. forduló:

Zagyvarónai SE-Bánk SE 0-4 (0-1)

Salgótarján, Forgáchi Sporttelep. Vezette: Béres K. (Kovács M.)

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Végi, Németh, Molnár D., Králik – Eczet (Berki T., 58.), Vanó, Oláh G., Oláh K. – Balázs Á., Bonivárt. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Bánk SE: Peredi (Molnár P., 85.) – Ladányi (Boros, 46.), Dénes Gy., Pásztor S. – Barkaszi, Csizmár (Rapavi, 64.) – Gráf, Gréczi, Tóth A. (Olasz, 46.) – Pásztor G., Szabó B. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Sárga lap: Králik

Gól: Gráf (38., 53.), Gréczi (47.), Rapavi (85.)

Jók: Balázs T., Végi, Vanó, ill. Dénes Gy., Pásztor S., Pásztor G., Barkaszi, Gráf

Kaspár Zsolt:Nem volt olyan rossz, hiába, hogy egy sokkal jobb csapattal játszottunk. Úgy gondolom, hogy még az első félidőben harminc percig jól védekeztünk, de egyértelműen ők uralták az egész mérkőzést, sokkal jobb képességűek. Sajnos eggyel többen voltak! Nem értem, hogy miért. Úgy vélem, annyival jobb csapat volt, hogy nem igazán kellett volna nekik egy ilyen segítség! Gratulálok az ellenfélnek, és dicséret illeti a zagyvarónai játékosokat!

Kovács Imre: – Elrettentő körülmények között sikerült lejátszanunk az őszi utolsó mérkőzésünket egy lelkes és sportszerű csapat ellen. Az első félidőben még akklimatizálódtunk és nagyon szenvedtünk, míg a második játékrészben a góljainknak köszönhetően már örülni is tudtunk. Bízom benne, hogy a tavaszi visszavágókat követően a felsőházban folytathatjuk, hiszen akkor bizonyosan nem kell majd ezen a “játéktéren” szenvednünk… Mondjuk, ha arra gondolok, hogy előttünk pár órával egy megye egyes derbit játszottak ugyanitt, akkor én mit panaszkodok…? Gratulálok csapatom mai eredményéhez valamint Rapavi Peti pazar, 40 méteres góljához! A hazaiaknak pedig kitartást és túlélést kívánok!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Újra örülhetett a Kétbodony

Négy vereséget követően tudtak nyerni a háromszor vezető Nagyoroszit idegenben legyűrő vendégek. Az előző hétvégén a Kétbodonyt fogadta a Nagyoroszi a nyugati megye háromban. Nem volt igazi esélyese a tizedik fordulóban megrendezett meccsnek, mindkét résztvevő felejthető mérleggel vágott neki az összecsapásnak. Bár remekül kezdtek a már az ötödik percben eredményes […]
error: Content is protected !!