Sikeres rajton van túl a Mátraverebély

Gabi

Viszonylag sima győzelmet tudhatnak maguk mögött a házigazdák.

A Mátraverebély a Szent Imre DSE elleni hazai fellépésével veselkedett neki a közelmúltban elrajtoló megye kettes idénynek. Egy darabig tartották magukat a ‘gyarmatiak, az első félidő hajrájában viszont kétszer is megrezgették a hálójukat. Előbb Varga Ádám talált be akrobatikus mozdulattal, majd pont lélektanilag a legjobbkor, éppen a szünet előtt Verebélyi László szabadrúgásból duplázta meg övéi előnyét. A második felvonásban próbálkoztak a látogatók, mindhiába, a csereként beszálló Benus Dominik a hajrában kialakította a három-nullás végeredményt.

Megyei II. osztály, 1. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Szent Imre DSE 3-0 (2-0)

Vezette: Nyerges K. (Reviczki J., Szabó T.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Petre D., Verebélyi L., Kovács Zs. (Szabó S., 46.), Aradi – Sáfrány, Molnár (Csépány, 67.), Pál-Balázs – Kovács J. (Csohány, 61.), Verebélyi B. (Kovács T., 56.), Varga Á. (Benus, 76.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Szent Imre DSE: Csordás – Rutai, Máthé, Riczi, Bilák (Mahót, 73.) – Csókási (Pifka, 67.), Számelcsik, Sinkovics K., Buzás – Csábi T., Sinkovics Á. Vezetőedző: Győri János.

Sárga lap: Kovács Zs., Petre D., ill. Csábi T., Sinkovics Á.

Gól: Varga Á. (38.), Verebélyi L. (44.), Benus (88.)

Jók: az egész csapat, ill. Rutai, Számelcsik, Buzás

Pál-Balázs Tamás: – Először is, köszönjük, hogy “tévés” meccset kaptunk. Játékosaimnak gratulálok, és köszönöm, hogy ilyen lelkesen állnak hozzá a csapathoz. Helyzeteink töredékét értékesítettük, ezen van mit javítani. Kicsit kapkodva játszottuk végig ezt a találkozót, de talán betudható, hogy március óta ez volt az első tétmeccsünk. Már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. De ez csak a második félidőben sikerült végleg a frissen beálló cseréknek is köszönhetően. Egyébként egy jó játékvezetés és viszonylag szépszámú nézők mellett tudtunk sikerrel kezdeni. A Szent Imrének további sok sikert kívánunk, fognak még nehézséget okozni más csapatoknak. Mi pedig megyünk tovább, jövő héten megpróbálunk túlélni Bánkon!

Győri János: – Gratulálnék a hazai csapatnak! Jó erőkből álló együttestől kaptunk ki. Küzdöttünk, elfáradtunk. Gratulálok nekik még egyszer a sportszerű mérkőzésen aratott győzelmükhöz.

Az edzők értékelései videón:

Next Post

Videós összefoglaló és fotók az SBTC-Hatvan meccsről

Megtekinthetőek a döntetlennel befejeződő találkozó lényegesebb történései. Ahogy azt már megírtuk, egy-egyes remivel zárta a harmadik vonal Keleti-csoportjának ötödik körét az SBTC. A Hatvannal szemben ikszelő fekete-fehérek az első félidőben Tarlósi Milán jóvoltából kerültek előnybe, majd sokáig meg is őrizték vékonyka fórjukat. Többször is lezárhatta volna a meccset a nógrádi […]
error: Content is protected !!