Remek győzelemmel jeleskedett a Mihálygerge

Gabi

Megtréfálta a Bánkot Oláh Béla csapata.

Múlt szombaton Mihálygergére volt hivatalos a Bánk a megye kettőben. A vendégek számítottak valamelyest esélyesnek a tizenötödik fordulóban megrendezett mérkőzés előtt, de sejthető volt, hogy nem mehetnek biztosra.

Az iménti megállapítást hamar nyomatékosították is a házigazdák, akik Móricz Ákos révén gyorsan előnybe kerültek. Ezt követően lelkesen próbálkoztak a tartalékos látogatók, majd a szünethez közeledvén Gráfnak hála egyenlítettek. Itt azonban még nem volt vége a játékrésznek, éppen a pihenőt megelőzően ismét betaláltak az apait-anyait beleadó mihálygergeiek.

A fordulás után a duplázó Kisbali újra bevette a kaput, és mivel az ezen a napon csak több kapufával jeleskedő bánkiak már nem tudtak fölállni, a lefújáskor jogosan örülhettek a szép skalpot gyűjtő hazaiak, akik három-egyes arányban múlták felül dobogós ellenfelüket.

MNG Megyei II. osztály, 15. forduló:

Mihálygerge SE-Bánk SE 3-1 (2-1)

Mihálygerge, zárt kapuk mögött. Vezette: Strehó E. (Homoki G., Gecse Z.)

Mihálygerge SE: Rácz L. – Kosztrihán (Dancsok, 76.), Jenei, Farkas, Rácz G. – Nyerges, Kőszegi, Móricz K., Móricz Á. – Szukán (Kovács B., 66.), Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Bánk SE: Pataki – Boros, Ladányi, Dénes Gy., Csizmár (Rapavi, 79.) – Laczkó D., Gréczi, Barkaszi (Tajthy, 46.), Gráf – Szabó B., Valusz. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Sárga lap: Móricz Á., Farkas, ill. Laczkó D.

Gól: Móricz Á. (5.), Kisbali (44., 54.), ill. Gráf (42.)

Jók: Kisbali (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Pataki, Gráf

Oláh Béla: – Először is, azzal kezdeném, hogy egy nagyon szimpatikus csapat ellen játszottunk, az edzőt is beleértve. Úgy gondolom, hogy a játékvezetők is normálisan tették a dolgukat, tényleg nem rajtuk múlott, hogy melyik csapat nyer. Nagyon jól tudtuk, hogy egy nehéz mérkőzés áll előttünk, de beszélgettünk róla a csapattal, hogy az ilyen ellenfelekkel szembeni meccsekből az előző félszezonban is jól jöttünk ki. Azt is hozzá kell viszont tenni, hogy a felkészülés során nem azt nyújtotta a társaság, ahol ősszel abbahagytuk, éppen ezért kellett frissíteni a fejeken. Szerintem ez sikerült is. Egy jó, dobogós csapat ellen. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hogy ezt így meg tudtuk oldani. Nagy fegyvertény, hogy le tudtuk hozni ezt a találkozót! Le a kalappal a csapat előtt, amit lehetett, megtettek a játékosok! Maximálisan ült, amit megbeszéltünk. Amióta itt vagyok, örömmel megyek a mérkőzésekre, mert látom, hogy van fejlődés, és ez nekem is egy pluszt ad a továbbiakra.

Kovács Imre: – A mai vereséget az öt alapember hiányára vagy a négy rúgott kapufára fogni önámítás és becsapás lenne, illetve magyarázkodásnak tűnne, ezért számomra csak egy teendő maradt: sportszerűen gratulálni Oláh Béla barátomnak és lelkes csapatának a megérdemelt győzelmükhöz! 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megküzdött a pontokért a Bátonyterenye

Nehezen adta magát az egygólos vereséget szenvedő Bercel. Múlt vasárnap a Bercelt fogadta a Bátonyterenye a megye kettőben. A veretlen éllovas számított az egyértelmű esélyesnek, kemény túrának vághattak neki a vendégek. Nem meglepő módon, támadólag léptek fel a házigazdák, de jó darabig csak mezőnyfölényig és elrontott lehetőségekig jutottak. Aztán az […]
error: Content is protected !!