Pár alacsonyabb osztályú csapat ismét nem pihent

Gabi

Sokgólos döntetlen született Kemencén, megyehatáron túli ellenfelet győzött le a Hont és a Felsőpetény, simán nyert a Legénd, kikapott a Kétbodony.

Az előző hétvégén ismét több alacsonyabb vonalbeli alakulat volt érdekelt előkészületi mérkőzéseken. A Bernecebaráti-Kemence sokgólos döntetlent játszott a Nagyoroszival, a Hont és a Felsőpetény Pest megyei ellenfelekkel bánt el, a Legénd átlépett a frissen újjászerveződő Nógrádsápon, a Kétbodony pedig otthon szaladt bele pofonba. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Bernecebaráti-Kemence SE-Nagyoroszi HBB SE 4-4 (1-3)

Bernecebaráti-Kemence SE: Marót – Bugány, Takács, Forgács – Ujvári, Repiczki, Kiss I., Dombi – Rohácsi, Kutnyik, Busai. Csereként léptek pályára: Kopó, Együd, Molnár, Esztergomi, Szabadkai, Imre F., Gulis, Sági. Edző: Ordasi István.

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres – Lázár P., Németh K., Pap, Cseri – Kürtössy K., Gál N., Németh L., Huzián – Mátyás L., Gál B. Csereként léptek pályára: Benkó, Suhaj. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Gól: Busai (3), Szabadkai, ill. Mátyás L. (3), Rohácsi (öngól)

Ordasi István: – Rossz játékkal, akaratgyengén futballozva, igazságos döntetlen született. A Nagyoroszi csapatának köszönjük a két edzőmérkőzést. Sok sikert nekik a megye kettes bajnokságban. Dombi Dávidnak mielőbbi gyógyulást kívánok.

Németh Krisztián: – Sok hiányzó ellenére, az első félidőben már focira hasonlító dolgokat tudtunk megvalósítani. Biztos védekezésből, jó párszor megkontráztuk a hazaiakat, ezáltal sikerült kétgólos vezetéssel szünetre menni. A második félidőre sajnos elfáradtunk a sok távollévő miatt. Előrefelé még van mit javulni, játékban viszont már valósítottunk meg szép dolgokat. “Ucsi” barátomnak nagyon sok sikert kívánok a bajnokságban, kitartást neki a csapathoz! A kritikusokkal nem kell foglalkozni, mindig egyetlen egy dolog legyen a szeme előtt, hogy ő azt meg tudja csinálni, és én tudom, hogy képes rá, mert mint emberileg, mint játékosként nem kis dolgokat ért el eddig, ezen a szinten jó teljesítményt nyújtott. Csapatomnak nagyon szépen köszönöm a helytállást, és  azt, hogy ki tudtunk állni és megjelentek a mérkőzésen. Hétvégén folytatjuk tovább!

Szondy SE Hont-Galgagyörki SE 5-3 (1-2)

Szondy SE Hont: Brinyiczki – Kupecz K., Garazsi D., Kupecz N., Horváth K., Kovács P. – Pál L., Oláh Á., Majer, Vig – Buzás. Csereként léptek pályára: Vasas, Bander, Pintér. Edző: Garazsi József.

Gól: Kupecz N. (4), Pintér

Garazsi József: – Először is, így utólag is elnézést kérünk az ellenféltő, mert elég rossz minőségű pályán tudtuk őket fogadni. Szerintem most is jól játszottunk, mint az elmúlt meccseken. Megőriztük a hagyományt, korán vezetést szerzett az ellenfél. Aztán egyenlítettünk, de megint náluk volt az előny, úgy fordultunk. A második félidőben Kupecz Norbi megtalálta a góllövőcipőjét és négy találattal kivette a részét a győzelemből. Sportszerű mérkőzés volt, mindkét oldalon szép gólokkal és védésekkel. Egy ismerősöm vezette a találkozót, de alig kellett neki a sípba fújni. 

Kétbodony SE-Szokolyai SK 2-7 (0-5)

Kétbodony SE: Miklián – Németh, Szorcsik, Majoros, Filiczki – Tóth J., Bartyik, Farkas Z., Kovács R. – Bencsik, Melo. Csereként léptek pályára: Farkas L., Hanzel, Ipary. Edző: Baráth Péter.

Gól: Farkas Z., Bartyik

Baráth Péter: – Egy nagyon jó csapat jött ide hozzánk. Volt egy kis meleg is, elég rég játszottunk ilyen jó időben. Az első félidőben nagyon szétfutott minket az öt gólt szerző ellenfél. A második játékrészben kihoztuk ikszre, de azt kell mondanom, nem sok esélyünk volt. Ilyen arányban is megérdemelten nyertek a vendégek.

Legéndi SE-Nógrádsáp SE 6-1 (2-0, 4-0)

Legéndi SE: Kalla – Durucz, Füle, Kucsera, Koczkár – Takács B., Takács S., Virág, Csókási – Molnár, Turi. Csereként léptek pályára: Hámori, Franyó, Takács J., Nyúl. Edző: Bujnyik János.

Gól: Turi (2), Koczkár, Takács S., Hámori, Molnár

Bujnyik János: – Nagyon jó, sportszerű mérkőzést játszottunk, egy ügyes “nógrádsápi” csapattal. Szerintem az elejétől fogva uraltuk a meccset. Gratulálok mindkét csapatnak. Készülünk a hétvégére!

Felsőpetény SE-Kék Duna SE 5-0 (2-0)

Felsőpetény SE: Piszár – Karacs, Németh Á., Rodák, Szabó Sz. – Benyusovics, Pápai, Garai, Rendi – Garai M., Tabics D. Csereként léptek pályára: Sógor, Tabics J., Hugyecz, Siklósi, Szalai, Sulyán, Garai Z. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Gól: Tabics D., Tabics J., Szalai, Siklósi, Németh D.

Laczkovszki Zsolt: – Jó iramú meccs volt, közönség szórakoztató és színvonalas. Remek, szimpatikus ellenfelet ismertünk meg. Jól játszottunk. Sok cserével és hazai győzelemmel zárult a mérkőzés. Remélem, még lesz alkalmunk játszani velük a jövőben is. Hajrá ‘Petény!

Next Post

,,Elégedett lehetek a pályafutásommal"

A labdarúgásban jó pár évtizedet lehúzó, az SBTC mellett Kisbágyonban és Karancslapujtőn is szép időszakokat töltő Sági László számára életre szóló élményt adott a futball. A nógrádi labdarúgás előző évtizedeinek lapjain rendre felbukkantak olyan sportemberek, akik méltán tették le névjegyüket egy-egy generáció számára. Annak idején ilyen focistának számított az a […]
error: Content is protected !!