Nevet változtatott a Szent Imre DSE

Gabi

A Balassagyarmati Sport Club működik tovább az egyesület jogutódjaként.

Kis híján húsz évvel ezelőtt, 2001-ben alakult meg a Szent Imre DSE. Szépen-lassan fejlődött a balassagyarmati székhelyű közösség, utánpótlás korosztályok versenyeztetése után az időre előrehaladtával felnőttcsapatot is indított a klub. A közelmúltban fontos változások történtek az említett egylet háza táján, egy 2020. július 15-én életre hívott közgyűlésen az a döntés született, hogy az egyesület neve, formája, címere, illetve székhelye is megváltoztatásra kerül.

Szeptember 24-én be is nyújtották az illetékesek a módosulásokról szóló kérvényt a Balassagyarmati Törvényszék részére, amit aztán a november 13-ai végzésben jóvá is hagytak. Megemlítendő, a klub elnöke intézkedett a hivatalos szerveknél (NAV, MLSZ, Központi Statisztikai Hivatal, helyi önkormányzat), hogy aktualizálásra kerüljenek a szóban forgó adatok. A névváltozás okán a Szent Imre DSE jogutódjaként működik tovább a frissen létrejövő Balassagyarmati Sport Club (BSC).

Next Post

,,Egymást kisegítve harcoltunk"

A salgótarjáni Városi Kispályás Bajnokság “Amatőr” mezőny legutóbbi kiírásában veretlenül aranyérmet szerző Fort Bau csapatvezetője, Chován Péter szerint az egységben rejlik a rutinos tornagyőztes társaság ereje. A nagypályás nógrádi küzdelemsorozatok szépen-lassan befejeződtek, alapesetben pedig azon kellene kapnunk magunkat, hogy lassacskán beindulnak a különféle küzdelmek kispályás fronton is. Sajnos azonban ez […]
error: Content is protected !!