Nem hibázott Kazáron a Mátraverebély

Gabi

A második félidőben beindulva győzte le egy osztállyal lejjebbi ellenfelét a megye kettes csapat.

Múlt szombaton edzőmeccsen futott össze a keleti megye hármas Kazár és az egy osztállyal följebb vitézkedő Mátraverebély. Az első félidő még kisebb meglepetésre hazai vezetéssel zárult, a pihenőt követően viszont elkapták a ritmust a látogatók, végül pedig négy gólit jutva darálták be fokozatosan elfáradó ellenfelüket. A gyakorló mérkőzésre rányomta a bélyegét egy súlyos sérülés, a házigazdákat erősítő Dobos Dániel sípcsonttörést szenvedett.

Felkészülési mérkőzés:

Kazár KSE-Mátraverebély-Szentkút SE 1-4 (1-0)

Kazár KSE: Baár – Keviczki, Dobos, Czecze, Sándor K. – Haga, Varga N., Kovács V., Szabó B. – Bakonyi, Gecse. Vezetőedző: Koncsik László.

Mátraverebély-Szentkút SE: Kapás – Petre D. ( Varga Zs.), Kovács Zs., Dorozsin, Aradi (Szabó S.) – Sáfrány, Pál-Balázs (Csépány), Molnár – Kovács J. (Kovács T.), Vas, Varga Á. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Bakonyi, ill. Vas (3), Csépány

Koncsik László: – Sajnos üdülések végett igen tartalékosan álltunk föl, az igen jó erőkből álló Mátraverebély ellen. Ezt tetőzte még az is, hogy az első félidő elején egy ütközés következtében Dobos Dani sípcsonttörést szenvedett. Mielőbbi fölépülést kívánunk, és hogy újra itt lehessen közöttünk! Ezt követően vendégjátékossal sikerült pótolnunk a kiesett embert, köszönöm a vendégek sportszerű hozzáállását. Az első félidőben egyébként igen jól játszottunk, a vezetést is megszereztük, sőt ezután is megvoltak a lehetőségeink. Ezeket sajnos sorozatban ki is hagytuk. Ahogy az pedig lenni szokott, egy elveszített labda után kiegyenlített az ellenfél. A második félidő huszadik percétől már a ‘verebélyiek domináltak. Lehetett látni, hogy frissebbek, gyors kontrákkal, remek akciókat vezetve, kiváló helyzetkihasználással, végül is elérték a győzelmet. Úgy vélem, nem vallottunk szégyent. Addig, míg bírtuk erővel és a kiújuló sérülések nem látszódtak játékosaimon. Nagyon kiütközött, hogy mi a második felkészülési mérkőzésünket játszottuk, a vendégek pedig jóval előrébb tartanak minden téren, játékban, frissességben, létszámban is. A meccs utolsó időszakában pontatlanok voltunk, rossz döntéseket hoztunk. Szerintem, ha megfelelően ki tudunk állni, nem csak tizenegy fővel, nem lesz gond! Ebben nagyon bízok! Megpróbáljuk majd sikeresen elkezdeni a bajnokságot. 

Pál-Balázs Tamás: – Langyos kezdés után, a második félidőben kijött az erőnléti fölényünk. Enélkül valószínűleg nem tudtuk volna megnyerni ezt a meccset. Kapás Ivó elkezdte felnőtt pályafutását a ‘verebélyi felnőtt csapatban, ez mindenképpen pozitív. Reméljük, Molnár Kristóf is csatlakozik hozzánk a mai edzőmérkőzés után, remekül beleillik a csapatunkba. A kazári játékosnak, Dobos Dánielnek mielőbbi jobbulást kívánunk a sérülése után.

Next Post

Heves megyei másodosztályú csapattal remizett a Mátramindszent

A nógrádi együttes nyolcgólos döntetlen könyvelt el előzetesen esélyesebbnek számító ellenfelével szemben. Múlt szombaton ismét gyakorló meccs várt a Mátramindszentre, a keleti megye hármas csapat a Heves megyei másodosztályban szereplő Mátraballát fogadta. Pusztán a végeredmény tekintetében jónak mondható döntetlennel zárták aktuális fellépésüket a hazaiak, akik ugyan már komoly előnyben is […]
error: Content is protected !!