Nagy csatában nyert Mátramindszenten a Mátraverebély

Gabi

Kétgólos hátrányból felállva gyűrték le a kis híján meglepetést szerző megye hármas házigazdákat az egy osztállyal följebb focizó vendégek.

Vasárnap felkészülési találkozón ugrott egymásnak a keleti megye hármas Mátramindszent és az egy vonallal följebb futballozó Mátraverebély. A lelkes hazaiak indították jobban a párbajt, jó játékkal vonulhattak előnnyel a zsebükben pihenőre. Jó darabig a második felvonásban sem lankadtak a ‘mindszentiek, de hiába vezettek már magabiztosnak nevezhetően, a hajrában fordítani tudtak a szép feltámadást bemutató, így öt-négyes arányban győzedelmeskedő látogatók.

Felkészülési mérkőzés:

Mátramindszent SE-Mátraverebély-Szentkút SE 4-5 (2-1)

Mátramindszent SE: Barkó – Kun, Kovács Gy., Mészáros, Kruppa – Horváth P., Nánási, Zsákai, Orosz (Molnár) – Jakab Gy. (Novák), Vinyei ( Szűcs). Edző: Dancsok Roland.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Varga Á., Kovács Zs., Dorozsin, Aradi – Sáfrány, Pál-Balázs (Csépány), Molnár (Benus) – Kovács J., Vas (Bonivárt), Verebélyi B. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Vinyei, Jakab Gy., Zsákai, Kovács Gy., ill. Kovács J. (3), Verebélyi B., Varga Á.

 

Dancsok Roland: – Köszönöm Barkónak, hogy kisegített a mai napon. Nyolcvanöt percig jó volt minden, aztán jött egy kis rövidzárlat és megfordították a mecset a vendégek. Gratulálok nekik és sok sikert a bajnokságban!

Pál-Balázs Tamás: – Több hiányzónk is volt a mérkőzésen, illetve sérüléssel is bajlódott pár játékos, aki pályára lépett. Az első félidőben rengeteg hibával sikerült egy értékelhetetlen etapot lehoznunk. Nagyon sok hiba volt a védő harmadunkban a felpasszok során. A második félidő már jobb játékot hozott, négy-kettes hátrányból felállva, az utolsó tíz percben fordítottuk a magunk javára a mérkőzést, amiért mindenképp dicséretet érdemelnek a srácok. A ‘mindszenti csapatnak sok sikert kívánunk a hétvégén kezdődő bajnokságukhoz. Roli remek munkát végzett, igazán jó csapatot alakított ki ‘Mindszenten, biztos vagyok benne, hogy komoly tényezők lesznek a megyei harmadosztályban.

Next Post

Szerdán hazai fellépésekkel folytatják az NB III-as szezont csapataink

A Hatvant fogadja a BSE, a Putnokot látja vendégül az SBTC. A kifejezetten rosszul sikerült második kört követően már szerdán lehetőségük lesz a javításra az NB III Keleti-csoportjának aktuális idényében szereplő nógrádi csapatoknak, a hét közepén rendezik ugyanis a bajnokság következő játéknapját. A múlt hétvégén Tállyán fájó körülmények között alulmaradó […]
error: Content is protected !!