Pontot csent Bánkról a Mihálygerge

Gabi

Hiába vezettek a házigazdák, a második félidőben egyenlítettek a szép idegenbeli döntetlent elérő vendégek.

Az előző hétvégén Bánkra volt hivatalos a Mihálygerge. A megye kettes bajnokság hatodik körében esedékes meccs előtt inkább a házigazdák számítottak esélyesnek, de nem mehettek biztosra.

Már a kezdősípszó után kirajzolódott, hogy kiegyenlített csatában lesznek érdekeltek a felek. Az egy fordulóval korábban betliző látogatók összekapták magukat, így méltó riválisnak bizonyultak. Végül is Szandai révén a hazaiak kerültek előnybe, az első fél órát átlépvén.

A második játékrész elején Pál András jóvoltából jött a vendégek válasza, így fej-fej mellett vághattak neki a találkozó záró szakaszának a gárdák. Mindkét oldal próbálkozott becsülettel, de már egyik sem tudott túljárni a másik hátsó alakzatának eszén, így egy-egyes döntetlennel pergett le az összecsapás.

Megyei II. osztály, 6. forduló:

Bánk SE-Mihálygerge SE 1-1 (1-0)

Vezette: Szakal T. (Keresztes L., Moldován P.)

Bánk SE: Peredi – Boros, Laczkó, Gréczi, Ladányi – Olasz, Szabó B., Csizmár (Rapavi, 85.), Tóth A. – Szandai, Pásztor G. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Farkas, Zsély, Pál A. – Kotroczó (Móricz K., 54.), Móricz Á., Rácz G. (Csikós, 74.), Nagy Sz. – Ivitz (Kosztrihán, 92.), Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Sárga lap: Tóth A., Pásztor G., ill. Pál A., Racs, Móricz Á.

Gól: Szandai (34.), ill. Pál A. (52.)

Jók: Szabó B., Pásztor G., Rapavi, ill. az egész csapat

Kovács Imre: – Nem szeretném ismételni önmagamat, de létszámban ugyan kettővel többen, viszont minőségben most is foghíjasak voltunk, akár az előző héten. Ettől függetlenül ma is meg voltak a lehetőségeink, de azokat értékesíteni egy kivétellel nem tudtuk. Lassan azért kezd tudatosulni bennünk, hogy az idei szezonban mire számíthatunk, és hol a valós helyünk. Sajnos ez most nem az a kávéház, amihez éveken, évtizedeken át hozzászoktunk Bánkon… Megyünk tovább a realitások talaján, és gratulálok a szervezett ‘gergeiek pontszerzéséhez. Mi vesztettünk két pontot, jómagam vereségként éltem meg a mai remit!

Oláh Béla: – Egy nagyon jó csapat otthonából, úgy érzem, értékes pontot hoztunk el. Ahhoz képest, hogy milyen mérkőzés volt mögöttünk, nagy változásokon ment át a társaság. Úgy gondolom, mindenféleképpen rászolgáltunk az egy pontra. Remélem, nem tűnök nagyképűnek, ha azt mondom, nyerhettünk is volna. Ez azonban igaz az ellenfélre is. Éppen ezért igazságos volt a döntetlen. A fejekben volt egy kis változás a múltkori csúfos vereség után. Volt tartása a csapatnak, fölálltunk a padlóról. Nagyon remélem, hogy az előző otthoni meccs egy botlás volt. Egyben bízom benne, megint visszatalálunk arra az útra, amin szeretném, hogy végig tudjon menni a csapat.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Őrzi hibátlan otthoni mérlegét a Mátraverebély

Hiába küzdött a Karancsberény, pont nélkül maradtak a vendégek. Az elmúlt hétvégén Mátraverebélybe volt hivatalos a Karancsberény. Kiegyenlített mérkőzésnek néztünk elébe. Az első félidő leginkább a hazaiakról szólt, kétgólos előnyt össze is tudott szorgoskodni a jól játszó csapat. Előbb az első félidő derekán Kovács vette be a kaput, majd Verebélyi […]
error: Content is protected !!