Mihálygergén ikszelt a Bátonyterenye

Gabi

Nem született döntés a megye kettes csapatok edzőmérkőzésén.

Az előző hétvége szombatján ismét előkészületi találkozón mérte össze tudását a Mihálygerge és a Bátonyterenye. A közelmúltban fordított szereposztásban a BTC örülhetett, ezúttal viszont nem jutottak egymással dűlőre a felek. A gyakorló meccs érdekessége, hogy a vendégeknél bevetette magát a gárda játékos-edzője, a hosszú idő után ismét nagypályán szerelést öltő Forgó Péter is. A kettő-kettes remivel lepergő edzőmérkőzésen a látogatók szerezték meg a vezetést, és ugyan a házigazdák fordítottak, a másik oldal még tudott válaszolni, így döntetlennel zárult a párharc.

Felkészülési mérkőzés:

Mihálygerge SE-Bátonyterenyei TC 2-2 (1-1)

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Zsély L., Rácz, Kosztrihán – Harai, Farkas, Gordos, Móricz (Csikós) – Kovács B., Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Bátonyterenyei TC: Toldi – Kiss Bence, Kiss Balázs, Halász (Sárközi), Almási (Szomora) – Forgó, Kelemen K., Bakos, Zámbó – Nyerges, Myszor. Játékos-edző: Forgó Péter.

Gól: Kisbali, Kovács B., ill. Nyerges, Zámbó

Oláh Béla: – Küzdött-hajtott a csapat, játékban viszont nem nőttünk fel az ellenfélhez. Többet birtokolták a labdát a vendégek, pedig szerintem nem játszottunk olyan rossz fölfogásban. Mindenféleképpen javítanunk kell a meglévő hibákon, játékban több kell, illetve a gólhelyzeteknél is jobbak kellene koncentrálni, figyelni. Remélem, mire megkezdődik a bajnokság, ismét össze tudunk állni, úgy látom azonban, nem lesz egyszerű feladat ezt megoldani.

Forgó Péter: – A mérkőzés jól segítette a felkészülést, remekül előkészített pályán, egy jól szervezett és összerakott csapat ellen, nem rossz a kettő-kettes eredmény. Nyilván vannak még hibák, főként koncentrációban, amit igyekszünk a rajtig kiküszöbölni. Mindenképpen szeretném megköszönni a szíves vendéglátást, amiben részesültünk, nagyon jól esett, ahogy fogadták csapatomat a mihálygergei barátaink. Köszönjük szépen!

Next Post

Alaposan elverte a Zagyvarónát az Ipolytarnóc

Nyolc gólig jutva győzött az egy osztálynyi különbséget könnyedén áthidaló megye hármas csapat. Vasárnap előkészületi meccsen futott össze egymással a megye három keleti-csoportjában szereplő Ipolytarnóc és az egy vonallal feljebb lévő Zagyvaróna. A jó napot kifogó hazaiak meglepően simán elbántak a látogatókkal, a már a szünetre is háromgólos fórral vonuló […]
error: Content is protected !!