Mi lesz veled megye kettő?

Gabi

Egy kis számvetés arról, hány csapat vehet majd részt az említett bajnokság következő kiírásában.

Jelenleg tart a megyei csapatok számára a nyári szünet, bár pár együttes előszeretettel játszik edzőmérkőzéseket, még kell várni egy kis időt, mire igazán beindul a felkészülési meccsek garmadája. Fontos információ, hogy a nevezési időszak július 3-áig tart, az említett napon délig jelezhetik indulási szándékukat a klubok a különféle osztályokba.

Pár hét tehát azért még van, mígnem bezárul ez a jelentkezési időszak, mostani anyagunkban azonban elsősorban a megye kettő kapcsán próbáljuk meg feltérképezni, mi várható a 2020/2021-es kiírásban. Az elmúlt napokban valamennyi egyesület egy-egy érintettjével felvettük a kapcsolatot, leginkább pedig arra voltunk kíváncsiak, mi a társaság terve a következő szezont illetően.

Maradjunk annyiban, változatos válaszokkal találkoztunk! Kezdjük azzal a bökkenővel, sajnos ismereteink szerint a megye háromból senki sem akar felkerülni. A legutóbbi tizenhárom tagú mezőnyhöz képest biztosan kijelenthető, két legénység mindenképpen fel akar jutni a megye egybe, a Varsány pedig visszalép a legalacsonyabb osztályba.

Maradt tehát tíz gárda, melyek közül gyakorlatilag öten jelentették ki kategorikusan, hogy egyértelműen a megye kettőben gondolkodnak. Akadnak olyan egyesületek, ahol az U19-es korosztály összeszedése okoz komoly fejtörést, míg belebotlottunk egy olyan reakcióba is, miszerint ugyan a másodosztályba nevez majd a csapat, pusztán időnyerés céljából, hátha sikerül majd új embereket igazolni. Mindegyik illetékes elmondta, mindent megtesznek azért, hogy ne kelljen visszalépni, de nem vár rájuk egyszerű feladat. Több érintettek kérésének eleget téve, egyelőre nem közöljük le, mely társulat hova sorolható. Reméljük, mindenhol sikerül megoldani a problémákat és nem fog még tovább csökkenni a szóban forgó bajnokság létszáma.

Next Post

Visszatér a futball Nógrádsápra

A focicsapat újjáélesztésében döntő szerepet játszó polgármester, Pintér Bertalan szerint a legfontosabb, hogy a falu labdarúgást szerető közönsége szórakozni tudjon majd a mérkőzéseken. Az elmúlt időszakok során rendre felbukkant egy-egy negatív hír, ami arról szólt, bizonyos településekről eltűnt a labdarúgás. Szerencsére azért alkalomadtán ellenkező jelenséggel is találkozhatunk, példának okáért, a […]
error: Content is protected !!