Méretes zakót osztott ki a Kazárnak a Mátraverebély

Gabi

Csúnyán elpáholta egy osztállyal lejjebb szereplő ellenfelét a megye kettes csapat.

Szombaton ismét edzőmérkőzésen futott össze egymással a megye kettes Mátraverebély és az egy osztállyal lejjebbi keleti-csoportban vitézkedő Kazár. A múltkor fordított szereposztásban könnyedén nyertek a mostani házigazdák, akik bizony ezúttal sem kímélték ellenfelüket. Ezúttal tízig számoltak a remek napot kifogó hazaiak, akik ilyen arányban is megérdemelten múlták felül az igen indiszponált vendégeket.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraverebély-Szentkút SE-Kazár KSE 10-0 (6-0)

Mátraverebély-Szentkút SE: Dorozsin – Petre D. (Szabó S.), Kovács Zs., Verebélyi L., Aradi – Sáfrány, Molnár, Pál-Balázs (Csohány) – Kovács J., Csépány, Varga Á. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Kazár KSE: Baár (Ihracska) – Keviczki D., Szabó B., Kovács V., Keviczki R. – Körmöczi M., Varga N., Körmöczi D., Bakonyi – Bata, Aranyos. Vezetőedző: Koncsik László.

Gól: Kovács J. (5), Csépány (2), Szabó S., Verebélyi L., Pál-Balázs

Pál-Balázs Tamás: – A szimpatikus kazári együttes ellen remek napot fogott ki a csapatom. Végig jó iramban fociztunk, élveztük a játékot. Folytatjuk tovább a megkezdett munkánkat, és bízunk a további jó szereplésben. A kazáriaknak sok sikert kívánunk!

Koncsik László: – Egy igen komoly és jó erőkből álló Mátraverebély ellen sikerült ismét tizenegy fővel pályára lépnünk. Több játékosom indokolatlanul maradt távol. Sőt, arra sem voltak képesek, hogy jelezzenek, nem tudnak megjelenni a találkozón. Így igen gyenge összetételben vettük fel a küzdelmet. Az eredmény hűen tükrözi a meccs kinézetét. Gyengén, ötlettelenül fociztunk. A játék minden elemében fölülmúltak bennünket az ötletesen és jól futballozó hazaiak. Nekünk viszont el kell gondolkodni azon, hogy ebben a formában és ilyen hozzáállással meddig lehet ezt így csinálni. Van két hetünk, remélem, mindenki rendet rak a fejében, és megfelelő hozzáállást tanúsítunk a bajnokságban.

Next Post

Túl van az NB III nyitányán a BSE és az SBTC

Mindkét nógrádi csapat hazai pályán fogadta ellenfelét az első körben. NB III Keleti-csoport, 1. forduló, vasárnap: Salgótarjáni BTC-BVSC-Zugló 1-1 (0-1) Balassagyarmati VSE-Putnok FC 0-0 Részletek később…
error: Content is protected !!