Hivatalos: kizárták a Zagyvarónát a megye kettőből

Gabi

Immáron csak kilenc csapat alkotja a bajnokság mezőnyét.

Csütörtökön hivatalossá vált, amit egy ideje már sejteni lehetett. Kizárták a Zagyvaróna felnőtt társulatát a megyei másodosztályból. A krónikához hozzátartozik, hogy a kötelezően előírt korosztályos utánpótlás csapata hiánya miatt bűnhődött az érintett egyesület.

Még ugyan a szezon előtt leadta a nevezését az U19-es mezőnybe a klub, ezt később visszavonták az illetékesek, és inkább úgy döntöttek, az U16-os bajnokságban szeretnének elindítani egy garnitúrát. Igen ám, a mögöttünk hagyott hetekben vagy elhalasztották a szóban forgó alakulat mérkőzését vagy pedig nem álltak ki a zagyvarónaiak.

Aztán a napokban az egyesület képviselője jelezte az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága felé, az idényben negyedik alkalommal sem állítják ki az U16-ot, ami azt jelenti, egyúttal ki is zárták a “fantomcsapatot” a további küzdelmekből.

A felvázolt láncreakció vezetett tehát ahhoz, hogy egy időre biztosan eltűnt a nógrádi labdarúgás térképéről a nagy múlttal bíró, idén fennállása századik évfordulóját ünneplő egyesület. Szintén nem túl szívderítő hír, hogy már csak kilenc gárda alkotja a megye kettes mezőnyt.

Next Post

Egyéves eltiltást kapott egy edző

Jó darabig pihenhet a komoly büntetéssel illetett szakvezető. Még mintegy két héttel ezelőtt került sor a nyugati megye hármas bajnokság kilencedik körére, ahol a Bernecebaráti-Kemence kettő-nullás sikert könyvelhetett el a Dejtár otthonában. Jókora üröm is vegyült a vendégek örömébe, ugyanis mesterük, Ordasi István a mérkőzés 44. percében piros lapot kapott. […]
error: Content is protected !!