Megszenvedett a pontokért a Szügy

Gabi

Hiába iparkodott a szünet után a Mihálygerge, csak szépítésig jutottak az első félidőben kétgólos hátrányba kerülő hazaiak.

Az elmúlt hétvégén Mihálygergén tette tiszteletét a Szügy. Ugyan a vendégek számítottak favoritnak a megye kettes mezőny kilencedik körében lejátszott mérkőzés előtt, nem mehettek biztosra.

Esélyeshez méltó módon kezdtek a látogatók, Rónási révén hamar betaláltak. Az első félidő leginkább az előnybe kerülő társulatról szólt, tíz perccel a szünet előtt pedig Ágner is bevette a kaput, így megnyugodva várhatta a folytatást Koplányi Örs legénysége.

Talán túlságosan is hátradőltek a szügyiek. A második játékrészre vérmeszet kaptak a házigazdák, egyre lelkesebben rohamoztak. Egy darabig nem tudtak túljárni Tresó eszén, az utolsó negyedórában azonban igen, Kotroczó szépített.

A hátralévő időben mindent megtettek az egyenlítésért a ‘gergeiek, de már nem tudták kiénekelni a sajtot ellenfelük szájából, kettő-egyes vereséget szenvedtek a meglepetéstől nem messze lévő hazaiak.

Megyei II. osztály, 9. forduló:

Mihálygerge SE-Szügy SE 1-2 (0-2)

Vezette: Nánási J. (Bozó P., Nagy S.)

Mihálygerge SE:  Racs – Nyerges, Farkas, Zsély, Pál A. – Nagy Sz., Kőszegi, Móricz K., Rácz G. – Kotroczó, Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Szügy SE:  Tresó – Földvári, Gaál, Szilágyi G., Szilveszter B. – Hugyecz, Pintér, Mohácsi, Ágner – Kakuja, Rónási. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Móricz K., Zsély

Gól: Kotroczó (79.), ill. Rónási (9.), Ágner (35.)

Jók: az egész csapat, ill. Hugyecz, Ágner, Szilveszter B., Tresó

Oláh Béla:Tudtuk, hogy egy jó csapat ellen vívjuk meg ezt a mérkőzést. Viszont, amit már én is nagyon unok, sajnos az első félidőben egyéni hibákból kaptunk két olyan gólt, ami nagyon elkerülhető lett volna. Az azonban tényleg minden felülmúlt, amit a második félidőben produkált a csapat. Ahogy a szünet után kijöttünk, nagy nyomást helyeztünk a vendégekre. Nem biztos, hogy nekem kellene kimondani, mert az én számból nem jól hangzik, de hasonlóképpen kellett látnia a mérkőzést az ellenfél edzőjének is, a vendégek játékosai is azt mondták, hogy legalább ikszre kellett volna hoznunk a meccset. Én meg azt mondom, hogy meg kellett volna nyerni, mert minden adott volt hozzá. Bár egy játékos azt tippelte, null-négy lesz, ez nem adta magát… Viszont, ha mi négy-kettőre győzünk, egy szót sem szólhattak volna! Úgy gondolom, kicsit le voltunk becsülve! Szerintem pedig a csapat bebizonyította azt, amit már én is mondtam, nem egyszer, nem kétszer, hogy nagyon meg kell küzdeni mindenkinek azért, hogy meg tudjanak verni. Ettől függetlenül azt mondom, az első félidőt megnyerte a Szügy, mi pedig a másodikat, és azt mondom, ha a végén mi győzünk, egy szót nem szólhatott volna sem az edzőjük, sem a játékosaik, mert annyival jobbak voltunk a szünet után. Kis rendet tettünk a fejekben a pihenő alatt, és megbeszéltük, milyen taktikát választunk a második félidőre, utána pedig nem tudtunk velünk mit kezdeni. Úgy vélem, a kérteket nagyon betartotta a társaság, és csak dicsérni tudom az egész gárdát a második félidőben mutatottak alapján! 

Koplányi Örs: – Ismét egy hosszú túrára indultunk. Az előző héthez hasonló kevés létszámmal, de erősebb kerettel keltünk útra. Amit elterveztem az első félidőben, azt megvalósította a csapat. Jó, pontos, rövid passzos játékkal, súlypont-áthelyezésekkel gyorsan megszereztük a vezetést. A harmincadik perc környékén sikerült növelni előnyünket. Volt még helyzetünk, de nem éltünk vele. Számítottunk rá, hogy a második félidőben letámadást fognak alkalmazni a harcos hazaiak, de nem váltottunk játékstílust, többnyire ugyanúgy ki tudtuk hozni a labdát, csak a támadót harmadban nem tudtuk úgy megtartani, mint a az első félidőben így több helyzetet tudtak kialakítani a hazaiak. A második félidei gyenge játékkal is tettünk annyit, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. További sok sikert a hazaiaknak! Dósa Lacinak köszönjük a harmadik félidőben a vacsorát!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Idegenben is győzött a Bercel

Zsinórban harmadik mérkőzésükön maradtak veretlenek a Szent Imre DSE-nél nyerni tudó vendégek. A mögöttünk hagyott hétvégén a Szent Imre DSE-nél volt jelenése a Bercelnek. Kiegyenlített mérkőzésnek nézett elébe a két brigád, nem volt igazi esélyes. Bekezdtek a vendégek, Jele révén gyorsan büntetőt hibáztak. Ezt követően is inkább a látogatók próbálkoztak, […]
error: Content is protected !!