,,Még semmi nem dőlt el!”

Gabi

A megye kettő harmadik helyét elfoglaló Szügy vezetőedzője, Koplányi Örs szerint tavasszal tovább küzd a minél színesebb éremért csapata.

A Szügy SE felnőttcsapata a dobogó legalsó fokát birtokolva vonulhatott téli pihenőre a megye kettőben. Az őszi idény során tizenegy győzelem mellé csupán egy-egy remit és vereséget elkönyvelő legénység eddigi szereplését illetően Koplányi Örs vezetőedzőt kérdeztük.

– Milyen ambíciókkal indították a bajnokságot?

– Köszöntöm a Nógrádifutball olvasóit – kezdte Koplányi Örs. Az új szezonnak mindig ugyanazzal céllal vágunk neki, hogy jól érezzük magunkat, és kikapcsolódjunk hétvégén egy kicsit a pályán, utána pedig a harmadik félidőben, de mint mindig, az első öt hely valamelyike a cél!

– Hogy látja eddigi szereplésüket?

– A mögöttünk hagyott félév jól sikerült, fegyelmezetten haladtunk a céljaink felé, amit szeretnénk tovább folytatni tavasszal!

– Az ősz utolsó két körig hibátlanok voltak, aztán jött egy döntetlen és egy vereség a tabella első két helyezettje ellen. Mennyire csalódott az említett eredmények miatt?

– Miért lennék csalódott a pontvesztések miatt? Még semmi nem dőlt el!

– Kiemelkedő kapott góljaik száma. Minek lehet köszönhető, hogy mindössze hatszor kapituláltak?

– Védelmünk nagyon jól és fegyelmezetten dolgozott, és a többi csapategység is hasonlóképpen segítette a védekezésünket, ennek köszönhető a kevés kapott gól.

– Egyénileg kikkel volt leginkább megelégedve?

– Itt a csapatot kell kiemelni, mert egész félszezonban fegyelmezetten játszottak, és mindenki a legjobbját tette hozzá a jó eredményekhez!

– Mi a véleménye az új rendszerű bajnokságról?

– A ki nem állások miatt már-már vicckategória az egész. Készülsz nyáron és télen is a szezonra, sok időt, munkát belefektetnek a játékosok, aztán meg nem tudsz ritmusban maradni a kimaradt hétvégék miatt. Véleményem szerint ez sportszerűtlenség a másik csapattal szemben!

– Hogy néz ki a felkészülési időszak?

– A társaság kilencven százaléka egész télen kispályás tornán vett részt, úgyhogy nem sokat pihentek. A felkészülést január 14-én kezdtük, heti két alkalommal edzünk. Eddig legyőztük a Bercelt négy-nullra, majd a Berkenyétől kikaptunk. Legközelebb a Mohorával játszunk, majd a BSE U19 és az Őrhalom lesz az ellenfelünk.

– Jegyezhettünk fel valamilyen változást a játékoskeretben?

– Nem volt távozó. Felépültek a sérültek, illetve érkezett Sági Bence Berkenyéről.

– Mit vár tavasszal?

– Még fegyelmezettebb játékot!

Next Post

,,Teljesen beleszerettem ebbe a közegbe"

Az utánpótlásban dolgozó bátonyterenyei származású szakember, Susán Attila jól érzi magát a bőrében, az Interrel és az Újpesttel is kapcsolatban álló edző szerint tisztelni kell a gyerekeket. Susán Attila azok közé az edzők közé tartozik, akik igazi nevelőnek is mondhatják magukat, a szakember ugyanis jó ideje csupán az utánpótlást segíti […]
error: Content is protected !!