Második alkalommal rendezik meg a Kormos Gyula Emléktornát Mátraverebélyben

Gabi

Három csapat kapott meghívást a szombaton sorra kerülő eseményre.

A következő hétvége szombaton második ízben bonyolítják le a Kormos Gyula Emléktornát Mátraverebélyben. A délben kezdődő eseményen a házigazda csapat mellett a szintén megye kettes Tari SZE, illetve a legalacsonyabb vonal Keleti-csoportjában szereplő Kazár KSE lesz még jelen.

Benus Dániel, a Mátraverebély-Szentkút SE elnöke: – Idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Kormos Gyula Emléktorna, amely felkészülési kupa is egyben! Akik ismerték “Lökit”, tudják, hogy mindene volt a ‘verebélyi foci, nekünk játékosoknak, vezetőknek első szóra segített, mindenhová elkísért minket! Emlékét szeretnénk minél tovább megőrizni! A meghívott csapatok kapcsán annyit tudok mondani, a tariakkal jó viszonyt ápolunk, többen játszottunk náluk, illetve többük focizott színeinkben, a kazáriakkal pedig szintén jó a kapcsolatunk.

II. Kormos Gyula Emléktorna, 2020. február 29. (szombat):

12.00: Mátraverebély-Szentkút SE-Kazár KSE

13.15: Mátraverebély-Szentkút SE-Tari SZE

14.30: Tari SZE-Kazár KSE

Next Post

Szombaton befejeződik a bátonyterenyei téli teremtorna VII. idénye

A felsőházban még a dobogó két alsó foka kiadó, az öregfiúknál egy bajnoki döntőnek beillő meccsen derül ki a végső győztes kiléte. Szombaton a rájátszás kilencedik körével véget ér a hetedik szezon a bátonyterenyei téli teremkupán. Az utolsó játéknap előtt még több kérdés is van. Az már ugyan biztos, hogy […]
error: Content is protected !!