Már nem Smelkó Károly az Építők KC vezetőedzője

Gabi

A salgótarjáni klubtól két és fél év után távozó szakember váratlanul köszönt el volt csapatától.

Nemrégiben jutott el hozzánk a hír, miszerint Smelkó Károly befejezte az Építők KC-nél való munkáját. A megye kettő negyedik helyén álló salgótarjáni együttest az elmúlt két és fél esztendő során segítő szakember váratlanul távozik volt állomáshelyéről. Az egyesület elnöke, Harmos László megerősítette a hírt, tovább arról tájékoztatott már meg is van az új vezetőedző, a hétvégén esedékes Zagyvaróna elleni mérkőzésen azonban még ő lesz a csapat mellett. A történések kapcsán az alábbi gondolatokat osztotta meg velünk a leköszönő szakember.

Smelkó Károly: – A hír igaz, befejeztem az Építőknél a további munkásságomat, nem kívánom kommentálni a miértjét. Köszönöm ezt a két és fél évet minden játékosunknak, remélem, a játékosok jó emlékekkel gondolnak rám, sok sikert és nagyon jó egészséget kívánok nekik, illetve családjaiknak! Bízom benne, hogy egyszer dolgozhatok még olyan egyesületben, ahol nem csak beszélnek a futballról, hanem tesznek is érte, és komoly célokat határoznak meg, nem csak lötyögnek az állóvízben!

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Buzás Levente

A Hont középpályása mesternégyessel segítette idegenbeli döntetlenhez a Romhányban ötven percre tíz emberrel maradva pontot mentő csapatát. Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztotta a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. Az aktuális mérkőzések után a nyugati-csoportban szereplő Hont középpályása, Buzás Levente mellett döntöttünk, aki csapata […]
error: Content is protected !!