Már ismert a megye kettő következő évadának összetétele

Gabi

Tíz résztevője lehet majd a küzdelemsorozatnak.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy nézhet ki a 2020/2021-es szezon indulóinak listája a megye egyben, illetve a legalacsonyabb ligában. Most a talán leghányatottabb sorsú pontvadászattal, a megye kettővel folytatjuk a sort. Perpillanat úgy tűnik, tíz csapat veselkedhetnek majd neki a közelgő küzdelemsorozatnak, maradjunk annyiban, senki ne vegyen rá mérget, hogy ez a létszám nem fog csökkenni a közeljövőben.

Egyelőre azonban maradjunk a tényeknél. Az előző szezont befejező mezőnyhöz képest változás, hogy a Nőtincs SE és az Építők KC egy osztállyal feljebb nevezett, a Nagyoroszi HBB SE, a Varsány SE és az Őrhalom SE visszalépett a legalacsonyabb vonalba, míg a Bátonyterenyei TC és a Silver Tüzép-Karancsberény a megye egyből csatlakozott. Lássuk a dolgok jelenlegi állása szerinti tíz résztvevőt!

Így indulhat el a Megyei II. osztály 2020/2021-es idénye: Bánk SE, Bátonyterenyei TC, Bercel KSK, Mátraverebély-Szentkút SE, Mihálygerge SE, Silver Tüzép-Karancsberény, Szent Imre DSE, Szügy SE, Tari SZE, Zagyvarónai SE.

Next Post

A nógrádi érdekeltségű edzőmeccsek hétvégi programja

Hazai pályán tart főpróbát a BSE, Vácon hangol az SBTC, pályán lesz szinte a komplett megye egy és az alacsonyabb osztályú csapatok zöme. A következő hétvégén ismét különféle felkészülési mérkőzésen hangol a közeledő új szezon küzdelmeire a megye labdarúgó csapatainak nagy része. NB III-as együtteseink közül a BSE szombaton csoportellenfelét, […]
error: Content is protected !!