Edzőmérkőzésen aratott sima sikerrel zárta le a csonka szezont a Bánk

Gabi

A Sződdel bánt el könnyedén a megye kettes bajnokságot az élen befejező csapat.

Felkészülési mérkőzés:

Bánk SE-FC Sződ 8-2 (1-0)

Bánk SE: Peredi (Molnár) – Barkaszi (Ivanics), Dénes Gy. (Rapavi), Somogyi (Ladányi), Gráf (Olasz) – Pásztor (Csizmár), Dudás, Szabó G. (Gréczi), Szekeres (Laczkó G.) – Rohácsi (Huzián), Oravecz. Vezetőedző: Kovács Imre.

Gól: Dudás (3), Gráf (2), Szabó G. (2), Pásztor

Az idei öt lejátszott mérkőzéséből harmadszor találkozott a Pest megyei Sződ csapatával a megyei másodosztály legutóbbi kiírását az élen befejező Bánk. Az eddigi két párharcuk során szűken, csupán egy-egygólos különbséggel sikerült legyőzniük az ottani negyedik vonalban szereplő riválisukat. Most viszont az első félidő szoros eredménye után a másodikban alaposan “kiszakadt a zsák”, s a végén nagyarányú győzelmet könyvelhetett el a hazai gárda.

Csupán érdekességként említjük, de rendkívül szép mutatókat tudhat maga mögött a nyugat nógrádi egyesület! 2018. május elsején állt élre az adott bajnokságban Kovács Imre alakulata, s azóta sem hajlandó átadni ezt a pozíciót vetélytársainak. Az eltelt idő alatt pedig begyűjtöttek két bajnoki címet, megnyertek két bajnoki döntőt, és most egy bajnoki elsőséget is magukénak tudhatnak. Kíváncsian várjuk, hogy az idén végre rászánják, rá tudják-e szánni magukat az osztályváltásra? Ez még a jövő zenéje, amin hivatalos válasz születik a klub részéről, igyekszünk majd minél hamarabb beszámolni a fejleményekről.

A találkozót követően Bánk polgármestere Torma Andrea adta át a játékosoknak a kiérdemelt aranyérmeket és egyéni elismeréseket, amelyeket az egyesület vezetősége nevében Csizmár Gábor elnök biztosított a csapat számára. Az érem- és díjátadást követően pedig a két társaság közösen, egy jó hangulatú harmadik félidővel, ízletes étellel és jóféle itókákkal zárta le a csonka, de újfent eredményes és sikeres 2019/20-as szezont.

Kovács Imre: – Először is, hálát adok a jó Istennek, hogy hosszú időt követően újra érezhettem az öltöző, a pálya és a fű illatát. Negyvenöt év alatt nem volt még ilyen hosszú kihagyásom… Másodszor, köszönet a vendégeknek és a saját csapatomnak is, hogy ilyen gólgazdag és sérülésmentes örömfocival rukkoltak elő egy szerény, de megérdemelt ünnepség felvezetéseként. Végül azért megemlíteném, hogy – akár csak az ország többi, amatőr osztályokban szereplő csapatai – mi is a pályán, mérkőzéseken szerettünk volna nem csak első helyezést, hanem bajnoki címet is szerezni, de úgy gondolom, hogy a tizenhat lejátszott mérkőzésen szerzett tizenöt győzelmünk és egy döntetlenünk így is önmagáért beszél, s a 136:11-es gólarányunkra is büszkék lehetünk! Szép volt, Srácok! Hajrá Bánk!

Next Post

Videós összefoglaló az SBTC első nyári edzéséről

Egy nagyjából négyperces klipben adunk helyzetjelentést a salgótarjániak felkészülési időszakának startjáról. Ahogy arról már beszámoltunk, hétfőn megkezdte nyári felkészülését a 2020/2021-es szezonnak az NB III-ban nekivágó SBTC. A salgótarjániak első gyakorlásáról szöveges formában, illetve képekben már beszámoltunk, most pedig egy mintegy négyperces videó klipben mutatjuk még meg, hogyan indították el […]
error: Content is protected !!