Megküzdött a pontokért a Bátonyterenye

Gabi

Nehezen adta magát az egygólos vereséget szenvedő Bercel.

Múlt vasárnap a Bercelt fogadta a Bátonyterenye a megye kettőben. A veretlen éllovas számított az egyértelmű esélyesnek, kemény túrának vághattak neki a vendégek. Nem meglepő módon, támadólag léptek fel a házigazdák, de jó darabig csak mezőnyfölényig és elrontott lehetőségekig jutottak.

Aztán az első félidő lefújásához közeledvén Bakos törte meg a jeget, így megszerezte a vezetést Forgó Péter alakulata. A második játékrészben sem módosult a meccs képe, mentek előre a hazaiak, de bármennyire is szerették volna, nem tudták lezárni a párbajt.

Ettől függetlenül viszont nem kellett izgulniuk a bátonyiaknak, meggyőző dominanciával fociztak, végül pedig vékonyka előnyüket megtartva, egy-nullás arányban múlták felül a becsülettel alulmaradó látogatókat.

MNG Megyei II. osztály, 15. forduló:

Bátonyterenyei TC-Bercel KSK 1-0 (1-0)

Bátonyterenye, zárt kapuk mögött. Vezette: Nyerges K. (Homoki G., Gecse Z.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Sipkó, Kiss Balázs, Kiss Bence, Halász (Toldi, 39.) – Gyura (Lengyel, 76.), Orosz (Oláh G., 56.), Almásim Nagy N. (Nánási, 62.) – Bakos, Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.

Bercel KSK: Miklián – Jakus, Török, Kiss M., Jekkel – Bagyal, Kiss T., Kovács R. (Szabó R., 66.), Hugyecz – Zagyi, Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Halász, ill. Kiss T.

Gól: Bakos (42.)

Jók: Kiss Bence, Kiss Balázs, Sipkó, Almási, Bakos, ill. Miklián, Jekkel, Hugyecz

Forgó Péter: – Sajnos nem túl kedvező előjelekkel vártuk a mérkőzést, több apró sérüléssel is bajlódnak a játékosaim, illetve a pályánk minősége sem segíti azt a játékot, ami az erősségünk tud lenni. A mérkőzés nagy részében az érvényesült, amit szerettünk volna, a Bercel igyekezett szervezetten védekezni, ami az idő jelentős részében sikerült is a vendégcsapatnak. Ez azonban jelentős erőt kivett belőlük, az egész meccsen talán egyszer jutottak el a kapunkig. Mi több óriási helyzetet is kialakítottunk, amit egy kivételével el is hibáztunk. Az elmúlt két találkozón, két gólt szereztünk, ami jellemzően nem szokott elég lenni hat pont megszerzésére, de ez most nekünk sikerült. A jövőben sokkal koncentráltabban kell játszani támadásban.

Cseresznyik Sándor: – Összességében nagyon jó felfogásban lépett pályára a csapat, a múltkori második félidőből kiindulva. Az első félidei játékunkkal nem volt különösebb probléma, megoldották a fiúk a taktikai dolgokat. A kapott gól után próbáltunk változtatni, sajnos azonban a védekezésünk ráment a támadójátékunkra. Ebben mindenféleképpen javulnunk kellene és megoldani. Szerintem nagyon jó úton halad a csapat, és nem lesz gond, ha még ezt az említett tényezőt rendbe rakjuk. Gratulálok a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Gálázott a Karancsberény

Csúnya pofonba szaladt bele a Mátraverebély. Az előző hétvége vasárnapján Karancsberénybe volt hivatalos a Mátraverebély a megye kettőben. Érdekes mérkőzésre volt kilátás, előzetesen úgy tűnt, komoly favorit nélkül indulhat útjára a labda a tizenötödik fordulóban esedékes párbajban. Ehhez képest roppant egyoldalú mederben pergett le a meccs. Bekezdtek a házigazdák, Szőke […]
error: Content is protected !!