A következő szezonban is a megye kettőben fog versenyezni a Bánk

Gabi

Hiába a meglévő licence, ismét nemet mondott a feljutásra a csonka idényt bajnoksága élén záró csapat.

Mint a tájékozottabb rétegek számára tudvalevő, pénteken délben bezárult a 2020/2021-es szezonnal kapcsolatos nevezési időszak. Akik az elmúlt időszakban követték híreinket, szembesülhettek vele, hogy a megye kettő előző évadbeli kiírásából a Nőtincs SE és az Építők KC már egyértelműen jelezte, hogy egy szinttel feljebb szeretne indulni a következő idényben.

Mostanáig az volt a nyár egyik legnagyobb talány, miképpen dönt a Bánk SE. Nos, immáron hivatalos, hogy ezúttal sem kért az osztályváltásból a mögöttünk hagyott csonka pontvadászatát az élen befejező gárda, az előttünk álló bajnokságban is csupán szűkebb környezetünk második vonalában kíván versenyezni a megye egyre nemet mondó társulat. Terveink szerint az okokról egy interjú formájában az egyesület elnöke, Csizmár Gábor ad majd weboldalunk számára tájékoztatást a közeljövőben.

Next Post

Szombaton szlovák második ligás ellenfélnél járt az SBTC

Kemény erőpróba várt a salgótarjániakra negyedik nyári fellépésükön. Felkészülési mérkőzés: FK Zeleziarne Podbrezová-Salgótarjáni BTC 10-0 (3-0) Részletek később…
error: Content is protected !!