Könnyedén nyert a Szügy

Gabi

Nem tudta megnehezíteni a továbbra is hibátlan házigazdák dolgát a Mátraverebély.

Múlt szombaton a Mátraverebélyt fogadta a Szügy a megye kettes bajnokság ötödik körében. Előzetesen nem volt benne a pakliban, hogy sima lesz a vége, a rutinos hazaiak viszont ismét megmutatták valódi erejüket.

Nem sokat teketóriázott Koplányi Örs együttese, Hugyecz már a tizedik percben betalált. Ezt követően a szünetig még szívósan küzdöttek a látogatók, aminek köszönhetően újabb gól már nem született a pihenőig.

Aztán a második játékrész elején hamar eldöntötték az érdemi kérdéseket a házigazdák, a mérkőzés kétharmadához közeledvén már néggyel vezettek. Végül hat-nullás sikert könyvelhettek el a továbbra is hibátlan szügyiek, akik ilyen arányban is megérdemelten intézték el az idő előrehaladtával fokozatosan összeeső ellenfelüket.

Megyei II. osztály, 5. forduló:

Szügy SE-Mátraverebély-Szentkút SE 6-0 (1-0)

Vezette: Szakal T. (Kiss T., Horváth S.)

Szügy SE: Tresó – Czibulya, Gaál, Földvári, Szilágyi G. (Kavas, 72.) – Hugyecz, Mohácsi (Szemerédi, 64.), Ágner, Pintér (Sági, 46.), Hodászi (Katulin, 74.) – Kakuja. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Mátraverebély-Szentkút SE: Csohány – Szabó S., Verebélyi L., Pál-Balázs, Aradi – Csépány, Molnár (Oláh Zs., 76.), Kovács T., Kovács J. (Varga Zs., 64.), Bonivárt, Varga Á. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Sági, ill. Bonivárt, Kovács J., Pál-Balázs

Gól: Hugyecz (10., 58.), Hodászi (51.), Kakuja (56., 76.), Sági (74.)

Jók: Hugyecz, Mohácsi, Kakuja, Sági, Katulin, Ágner, ill. senki

Koplányi Örs: – Tökéletesen előkészített pályán, majdnem tökéletes játékkal sikerült megszerezni a három pontot a szimpatikus fegyelmezett sportszerű ellenféllel szemben. Az első félidőben nagy nyomást helyzetünk az ellenfélre, tucat helyzetből egyet sikerült értékesíteni, így mehetünk pihenőre. A második félidőben gyorsan növeltük az előnyünket, ismét jól szálltak be a cserék, és szebbnél-szebb támadásokat vezetve szereztünk gólokat. Azért a mérkőzés vége felé ismét két banda jelent meg a védekezésben, hogy a vendégek megszerezzék a becsületgólt, de szerencsére “Szemi” nem lépett be a bandába, így le tudtuk hozni kapott gól nélkül a mérkőzést. További sok sikert a Mátraverebélynek!

Pál-Balázs Tamás: – Sajnos sikerült ismét tartalékosan elutazni egy idegenbeli meccsre, köszönöm Csohány Máténak, hogy kisegített kapusposzton. Oláh Zseraldnak gratulálok az első felnőtt meccséhez. Teljesen megérdemelt a hazai győzelem, egy félidőig tudtuk tartani magunkat, utána szétestünk, sajnos velünk együtt a játékvezető is elvesztette a fonalat, ami nem segített amúgy is vérszegény csapatunkon. További sok sikert kívánunk a hazaiaknak, illetve még mindig lehet irigykedni rájuk a pályájuk minősége miatt, mert a vereség ellenére is élmény Szügyben focizni. Mi megyünk tovább, hazai pályán próbálunk javítani, remélhetőleg komolyabb létszámmal.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Remek diadalt aratott a Szent Imre DSE

Idegenben tréfálta meg a Mihálygergét a forduló előtt még pont nélküli balassagyarmati alakulat. A mögöttünk hagyott szombaton Mihálygergére volt hivatalos a közelmúltban ismét edzőváltáson áteső, újra Tóth László által vezényelt Szent Imre DSE. A megye kettes mezőny ötödik körében lepergő csörte előtt a két győztes fellépéssel melegítő házigazdák számítottak esélyesnek, […]
error: Content is protected !!