Kiemelkedő átigazolással jeleskedett a Mihálygerge

Gabi

Ivitz Zoltánnal erősítette meg játékoskeretét a megye kettes csapat.

Augusztus 31-én végérvényesen befejeződött a nyári átigazolási időszak. Az utolsó pillanatokra a Mihálygerge is tartogatott egy elég nagy durranást. A megye kettes csapat ugyanis a napokban leigazolta a rutinos csatárt, Ivitz Zoltánt.

A sokat látott támadót vélhetően nem kell bemutatni a nógrádi labdarúgás követőinek. A negyvennégy esztendős labdarúgó jó pár klubban letette már névjegyét, valamennyi állomáshelyén szép számmal termelte a gólokat.

A legutóbb a Veszprém megyei harmadosztályú Balatonszepezd ÖKSC-t erősítő futballista jó pár idény után tér vissza szűkebb környezetünk focijába, a 2006/2007-es idényben az NB III-as BSE-ben találkozhattunk a nevével.

Cikkünk főszereplője vasárnap délután akár be is mutatkozhat leendő társulatában, tizenhat órási kezdéssel a Zagyvarónával csap össze az Oláh Béla által irányított gárda a salgótarjáni Forgáchi Sporttelepen.

Next Post

Hátrányból felállva tudott nyerni a Berkenye

Az utolsó fél órában gyűrte le a Palotást Mohácsi László együttese. Szombaton a győzelem reményében fogadta a korábbi két fellépését behúzó Berkenye a Palotást a megye egyben. A pontvadászat harmadik körében lejátszott meccsen viszont jó darabig nem az történt, amire előzetesen számítani lehetett. Az első félidőben finoman szólva sem ment […]
error: Content is protected !!