Kétgólos hátrányból állt talpra a Szügy

Gabi

Remek feltámadással őrizte meg makulátlan mérlegét Koplányi Örs együttese.

Az előző hétvégén az otthonában bárkire veszélyes Bercelnél vendégszerepelt a megye kettes bajnokság negyedik fordulójának hibátlanul nekiveselkedő Szügy. Érdekes meccsre volt kilátás, sejteni lehetett, hogy ezúttal sem adják olcsón a bőrüket a házigazdák.

Az iménti megállapítást erősítendő, alaposan bekezdtek a hazaiak, Jele révén már a hatodik percben megrezgették a hálót. Az első félidő Cseresznyik Sándor csapata számára alakult kedvezően, hiszen fél óra elteltével már kettővel ment az előnyben lévő oldal, mely fór meg is maradt a szünetig.

A találkozó kétharmada is lepergett, amikor lendületbe jöttek a korábban büntetőt rontó szügyiek, pár perc leforgása alatt pedig fordítottak is. Rónási szépített, Hugyecz egyenlített, Sági révén pedig már a komoly feltámadást bemutató brigád vezetett. Bár még az összecsapás mintegy negyede hátra volt, már nem módosult az állás. A mérkőzés utolsó részét kézben tartó, továbbra is százszázalékos látogatók három-kettes arányban gyűrték le fokozatosan elfáradó ellenfelüket.

Megyei II. osztály, 4. forduló:

Bercel KSK-Szügy SE 2-3 (2-0)

Vezette: Kiss T. (Hepp D.)

Bercel KSK: Jantos – Jekkel, Kiss T. (Szabó R., 87.), Jakus, Vandornyik – Török (Zagyi, 86.), Bagyal (Hugyecz M., 84.), Bagaméri (Kiss M., 75.), Hrkaj – Terman, Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Szügy SE: Tresó – Hodászi (Szenográdi, 87.), Gaál, Földvári, Szilágyi G. (Kavas, 90.) – Hugyecz, Szilágyi L., Ágner, Mohácsi (Sági, 60.), Szemerédi (Saár, 46.) – Rónási (Katulin, 90.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Török, Hrkaj, Terman, Jele, Zagyi, ill. Mohácsi, Szilágyi G., Sági

Gól: Jele (6., 30.), ill. Rónási (61.), Hugyecz (64.), Sági (68.)

Jók: Jantos, Jele, ill. Hugyecz, Szilágyi L., Mohácsi, Hodászi, Ágner, Sági

Cseresznyik Sándor: – Összességében, amit elterveztünk a csapattal, az első félidőben működött is. Ez tükröződik az eredményből, nem volt probléma. Viszont a második félidei játékunkkal voltak gondok. Tíz perc alatt sikerült kapnunk három gólt. Ezt mindenféleképpen át kell értékelnie a csapatnak. Vissza kell mennünk, és átgondolnunk a nyár eleji dolgokat, gondolok itt az alapozásra. Szerintem vannak bajok az erőnlétünkkel. Ennyi probléma volt a mérkőzéssel kapcsolatban. Még nem tartunk ott, hogy egy ilyen csapat ellen kilencven percig koncentráltan tudjuk azt a játékot nyújtani, amit szeretnénk. Ezen mindenképpen javítanunk kellene. Ha ez sikerül, nem lesz különösebb gondunk! Ezt feltétlenül meg kell oldani, mert valamilyen szinten elfogadhatatlan, hogy tíz perc alatt eldöntenek ellenünk egy meccset ilyen súlyos egyéni hibák után.

Koplányi Örs: – Ugyanott folytattuk, ahol a múltkor abbahagytuk, gólokkal ajándékoztuk meg az ellenfelet, a kapu előtt rendre nem koncentráltunk, helyzetek sokaságát hagytuk ki, és magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. Ezen sürgősen változtatni kell! Majdnem teljes kerettel érkeztünk, volt, aki biciklivel jött, volt, aki karanténból! A csapat megmutatta erejét, tartását, kettő-null után tizenegyest hibáztunk, és innen tudtunk felállni. Hét perc alatt megfordítottuk a mérkőzést szebbnél-szebb, kijátszott akciógólokkal, és egy pazar szabadrúgással. A hibákat leszámítva, a helyzetek alapján, a futómennyiséget nézve, szerintem megérdemelten hoztuk el a három pontot!  További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Zsinórban másodszor nyert a Mihálygerge

Ismét idegenben örülhetett Oláh Béla legénysége. Az elmúlt hétvégén Tarra látogatott az egy körrel korábban idénybeli első sikerét begyűjtő Mihálygerge. A megye kettes pontvadászat negyedik fordulóban lejátszott meccsnek nem volt esélyese, nyílt csörtére volt kilátás. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a gárdák, bár akadtak lehetőségek, a hálók érintetlenek […]
error: Content is protected !!