Megye hármas csapat ellen nyert a Mátraverebély

Gabi

Sikeres fellépéssel indította az évet Pál-Balázs Tamás legénysége.

Vasárnap edzőmérkőzésen találkozott a keleti megye hármas Karancsalja és az egy osztállyal följebb szereplő Mátraverebély. A harmadokra bontott gyakorló meccsen friss szerzeményük révén a házigazdák szerezték meg a vezetést, ezt követően viszont feltámadtak a vendégek, végül pedig négy-kettőre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Karancsalja MSE-Mátraverebély-Szentkút SE 2-4 (1-0, 1-3)

Karancsalja, zárt kapuk mögött.

Karancsalja MSE: Kucsera – Papp, Farkas, Máté G., Csicsman – Gerhát, Sasvári, Máté D., Szokács – Bazsányi, Puporka R. Csereként léptek pályára: Fekete L., Lehoczki, Deák, Kobolák, Pádár. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. (Balázs T.) – Dorozsin, Verebélyi L., Aradi (Kovács Zs.) – Csohány, Molnár (Csépány), Sáfrány (Pál-Balázs), Varga Á. – Balázs Á. – Kovács J. ( Kovács T.), Orosz. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Puporka R., Lehoczki, ill. Kovács T. (2), Varga Á., Balázs Á.

Csicsman Tamás: Egy szimpatikus, jó játékosokból álló, sportszerű, fiatalos csapat ellen sikerült játszanunk, egy színvonalas edzőmérkőzést. Hasznos tapasztalatokkal gazdagodva folytatjuk tovább a felkészülést.

Pál-Balázs Tamás: – Egy sportszerű és jó csapat ellen sikerült jól elindítani a felkészülésünket a szezonra. A nehéz talaj jó célt szolgált a csapatnak, hogy kellőképpen elfáradjunk. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal. Van még hova fejlődnünk, remélhetőleg a következő edzőmeccseken ez alakul még. A Karancsaljának köszönjük a lehetőséget és sok sikert kívánunk a továbbiakban.

Next Post

Újra csoport riválisával bánt el a Magyargéc

Ezúttal hétgólos győzelmet aratott az ismét Feláldozhatókat legyőző csapat. Vasárnap ismét edzőmeccsen nézett egymással farkasszemet az egyaránt a keleti megye háromban szereplő Magyargéc és Feláldozhatók kettős., ezúttal Balassagyarmaton. Ahogy egy héttel korábban, újra könnyed sikert aratott a csoport riválisával elbánó brigád. A már a szünetre is háromgólos előnnyel vonuló ‘géciek […]
error: Content is protected !!