Kakuja-show szállította a Szügy sikerét a Tar ellen

Gabi

A mesterhatost szerző rutinos csatár gyakorlatilag egymaga intézte el a vendégeket.

Az előző hétvégén beindult az új szezon a megye kettőben. A Szügy kezdésképpen a Tart fogadta. Mintegy negyedóráig tartották magukat az esélytelenek nyugalmával túra kelő vendégek, a 16. percben aztán beindították a henger a házigazdák. Jobban mondva, Kakuja György. A rutinos támadó hat gólig jutott a lefújásig, kis túlzással egymaga intézte el a legalább a szépítésig eljutó látogatókat. A hazaiak hét-egyes győzelme ilyen arányban is megérdemelt, remek napot kifogó csatáruk igazi show-t mutatott be teljesítménye által.

Megyei II. osztály, 1. forduló:

Szügy SE-Tari SZE 7-1 (3-0)

Vezette: Boda V. (Chikán P., Szemesi Zs.)

Szügy SE: Tresó – Hodászi, Gaál, Szilágyi G., Czibulya (Szilveszter B., 46.) – Dombovári, Hugyecz, Szilágyi L., Szenográdi (Katulin, 46.) – Rónási (Földvári, 26.), Kakuja. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Tari SZE: Bangó K. – Holtner R., Ludányi, Gubicskó, Holtner K. – Göröcs, Gere, Kovács T., Ürmösi (Antal G., 63.) – Figura, Berecz (Nagy G., 39.). Játékos-edző: Ludányi Zoltán.

Sárga lap: Bangó K.

Gól: Kakuja (16., 37., 42., 59., 65., 82.), Hodászi (47.), ill. Figura (86.)

Jók: Kakuja, Hodászi, Szilágyi L., Hugyecz, ill. Figura

Koplányi Örs: – A nagy meleg rányomta a bélyegét a játékra. Azért jól járattuk a labdát, így is sokat futott a csapat, de sok hiba is volt a játékunkban. A jövőben jobban kell a koncentrálni a passzoknál, mert sok labdát eladtunk, ebben mindenféleképpen javulnunk kell. A helyzetek töredékét használtuk ki a szimpatikus, fegyelmezett, sportszerű ellenféllel szemben. Ilyen arányban is megérdemel tartottuk itthon a három pont. További sok sikert a Tarnak!

Ludányi Zoltán: – Nagyszerűen előkészített pályán játszottunk, egy nagyon jó csapat ellen. A mi csapatunk sajnos még nem állt össze. A következő fordulókban próbálunk javítani! Sok sikert kívánok a Szügynek!

Next Post

Vandálok tették tönkre a karancssági sportpályát

Megmagyarázhatatlan, hogy egyesek miért lelik örömüket az ilyen jellegű húzásokban. Nemrégiben nem túl szívderítő hírhez jutottunk, a múlt hétvégén ismeretlen tettes(ek) megrongálták a keleti megye háromban szereplő Feláldozhatók SE sportpályáját. A karancssági székhelyű egyesület játékterén történt negatív esemény kapcsán felkerestük a klub elnök-helyettesét, aki az alábbi információkat osztotta meg weboldalunkkal. […]
error: Content is protected !!