Javított a Bánk

Gabi

A második körben a Mátraverebélyt fektette két vállra Kovács Imre csapata.

Múlt hétvégén a bajnokságot győzelemmel kezdő Mátraverebélyt fogadta a kissé meglepő remivel startoló Bánk a megye kettőben. A második körben megrendezésre kerülő meccs előtt a házigazdák számítottak esélyesnek, ezzel együtt viszont semmiképpen nem mehettek biztosra.

Remekül indították a csörtét a hazaik, Tóth Alex révén már a nyitónegyedórában náluk volt az előny. A szünetig akár több ízben is betalálhatott volna Kovács Imre társulata, ez viszont elmaradt, kimaradtak a helyzetek. A második etapban valamivel élénkebbnek tűntek a látogatók, akadt is lehetőségük, amikkel viszont nem jól sáfárkodtak.

Már a hajrában járva végérvényesen lezárták a meccset a bánkiak, Dénes György hatalmas gólt ragasztott a léc alá egy harminc méterről leadott szabadrúgásból. A kettő-nullás győzelmet arató vendéglátók sikere teljesen megérdemelt, ugyan szimpatikus küzdöttek a ‘verebélyiek, ez ezen a napon ennyire volt elegendő.

Megyei II. osztály, 2. forduló:

Bánk SE-Mátraverebély-Szentkút SE 2-0 (1-0)

Vezette: Kiss T. (Szász K., Varga P.)

Bánk SE: Peredi (Molnár, 87.) – Fritz (Olasz, 59.), Dénes Gy., Barkaszi (Rapavi, 65.),  Ladányi (Laczkó, 83.) – Gréczi, Tóth A., Laczkó D., Csizmár (Boros, 46.)  – Szegvári, Pásztor G. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Szabó S., Pál-Balázs, Dorozsin, Aradi – Sáfrány, Csépány (Benus, 58.), Molnár (Kovács T., 46.) – Csohány, Verebélyi B., Varga Á. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Tóth A. (13.), Dénes Gy. (82.)

Jók: Dénes Gy., Laczkó D., Tóth A., Pásztor G., ill. az egész csapat

Kovács Imre: – Létszámban ugyan megvoltunk, ám több alapember hiányzott ma a csapatból, de ezzel ugyanígy volt a sportszerű ellenfelünk is. Ahogyan arra előzetesen számítottam, nem volt egy sétagalopp a ma mérkőzés! Gólszerzési lehetőséget ugyan mi dolgoztunk ki többet, és győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna, de a ‘verebélyiek szórványos ellentámadásaiban is benne volt a veszély. Javuló hozzáállás, jobb felfogás, s a mérkőzés előtti kis fejmosás mellett megérdemelt és fontos győzelmet könyvelhettünk el!

Pál-Balázs Tamás: – Az első félidőben nem igazán voltak lehetőségeink, ott teljesen be tudott szorítani a kapunk elé a Bánk. Egy lecsorgó labdából szereztek vezetést, de az a félidő egyértelműen az övék volt. A második félidőben még egy egy-nullnál volt kettő-három komolyabb gólszerzési esélyünk, azok sajnos kimaradtak, ők pedig egy szabadrúgásból lezárták a meccset. Kovács Imrének gratulálunk a negyedik unokához, nagyon sok boldog pillanatot kívánunk nekik. A bánkiaknak további sok sikert! Játékosaimnak, pedig köszönöm, hogy végigküzdötték ezt a meccset, ha megmarad ez a hozzáállás, el fogjuk érni a kitűzött céljainkat!

Next Post

Parádés sikert aratott a Tereske ellen a Romhány

Nagy csata végén örülhetett Seres István alakulata. A előző hétvégén a Romhány a Tereskével csapott össze a nyugati megye hármas pontvadászat második körének rangadóján. Izgalmas párbajra lehetett számítani, hiszen mindkét csapat győzelemmel kezdte az idényt. Abszolút be is igazolódtak a sejtések, fordulatos mérkőzésen dőlt el, hogy ki örülhet a végén. […]
error: Content is protected !!