Ismét változatos meccseket szolgáltatott a megye kettő

Gabi

Sokadszorra is gálázott a Bánk, odahaza örülhetett a Mátraverebély, fontos pontokat szerzett az Építők KC, ezúttal sem hibázott a Nőtincs, nagy csatában nyert az Őrhalom.

Az előző hétvégén a tizenegyedik kört hozták tető alá a megye kettőben. A soros találkozókon a Bánk tizenkét gólt hintve ütötte ki a Zagyvarónát, a Mátraverebély felülkerekedett a Taron, az Építők KC győzött a Nagyoroszival szemben, a Nőtincs a Bercel ellen folytatta remek sorozatát, az Őrhalom pedig nem szokványos meccsen gyűrte le a Kállót. Lássuk a részleteket!

MNG Megyei II. osztály, 11. forduló:

Bánk SE-Zagyvarónai SE 12-0 (4-0)

Vezette: Nánási J. (Moldován P., Szemesi Zs.)

Bánk SE: Peredi (Molnár P., 46.) – Barkaszi (Bajusz, 61.), Szabó G., Földvári, Szekeres – Somogyi, Dudás (Ivanics,78.), Ladányi (Lőrincz, 46.) – Oravecz, Pásztor, Puruczki. Vezetőedző: Kovács Imre.

Zagyvarónai SE: Balázs Á. – Végi, Bábel, Németh, Oravecz – Molnár D., Smida (Berzák, 64.), Oláh G., Vanó, Császár – Berki T. Játékos-edző: Smida László.

Gól: Szabó G. (19.), Puruczki (24., 32., 85., 91.), Pásztor (25., 64.), Somogyi (48.), Dudás (61.), Oravecz (62., 68.), Lőrincz (88.)

Jók: Puruczki (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Kovács Imre: – Foghíjasan érkező, de végtelenül sportszerű és szimpatikus ellenfelet fogadtunk ma Bánkon. Az első húsz perc után először feltörtük, majd a hátralévő időben felőröltük látogatóinkat. A gólarány ugyan túlzottnak tűnhet, de mi ma majdnem ugyanannyi találattal terheltük meg a hálójukat, mind amennyit eddig összesen kaptak ebben a bajnokságban, s ez szerintem mindenképp dicséretes teljesítmény. Csapatomnak újfent gratulálok, míg vendégeinknek búfelejtést és sikereket kívánok.

Smida László: – Ebbe beleszaladtunk… Ennyi a különbség egy megyei első osztályú dobogó közeli és egy megyei másodosztály második felébe tartozó csapat között. Viszont hazafelé a harmadik félidőt bizton állíthatom, hogy megnyertük.

Mátraverebély-Szentkút SE-Tari SZE 3-1 (1-0)

Vezette: Varga P. (Babcsán Zs., Szűcs M.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Bíró – Dorozsin, Verebélyi L., Kovács Zs. (Sáfrány, 66.), Csépány (Petre, 60.) – Aradi (Sári, 70.), Boros, Pál-Balázs T., Csohány (Oláh J., 67.) – Orosz, Szilvási. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Tari SZE: Nagy I. – Ludányi, Nagy Z., Batta, Gubicskó – Holtner R., Rácz T., Kovács B., Holtner K. – Márton V. (Tóth J., 64.), Ürmösi. Játékos-edző: Tóth József.

Sárga lap: Holtner R.

Gól: Szilvási (42.), Boros (52.), Pál-Balázs T. (76.), ill. Ürmösi (89.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Kaspár Zsolt: – Végre kellő létszámmal tudtunk készülni a mérkőzésre! Nem gondolom, hogy a győzelmünk bármikor is veszélyben lett volna, végig mi irányítottunk, viszont csak a helyzeteink töredékét használtuk ki, sajnáljuk a bekapott gólt! Sok sikert a Tarnak!

Tóth József: – Végig jobbak voltak a hazaiak, ők irányították a mérkőzést, megérdemelten győztek, nekünk csak nüanszaink voltak, gratulálok nekik.

Építők KC-Nagyoroszi HBB SE 4-2 (4-1)

Vezette: Kis Zs. (Bakos T., Hadusovszki Á.)

Építők KC: Percze – Somoskői O., Klajban L. (Kakucsi, 46.), Seres (Rácz B., 46.), Bocsó – Baranyi (Orbányi, 63.), Berki K., Oláh Z., Hranek – Oláh F. (Klajban R., 54.), Nagy Zs. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres – Bangó, Cseri, Gál, Balatoni – Ujvári,  Németh L., Kürtössy, Varga R. – Muladi, Huzián. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Sárga lap: Baranyi

Gól: Nagy Zs. (7., 15.), Oláh F. (22.), Hranek (45.), ill. Varga R. (39.), Németh L. (63.)

Jók: Nagy Zs. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Németh L., Kürtössy

Smelkó Károly: – Azt hittem, nehezebb lesz, de Nagy Zsolti káprázatos gólja már az elején rávilágított arra, hogy ma itt csak mi nyerhetünk, gyönyörű támadásokat vezettünk, és látszott, hogy sokkal jobb csapatunk van. A szünet után már mindenki spórolt az erejével és kulcsjátékosokat cseréltem le, ekkor már kiegyenlítettebb lett a játék, de a győzelmünket ez nem veszélyeztette. Gratulálok a csapatunk újabb győzelméhez, ezeknek a fiúknak a nyolcvan százaléka Budapesten dolgozik, hajnal négykor kelnek, az edzésre úgy jönnek, hogy éhesek és fáradtak, mert arra már nincs idő, hogy hazamenjenek, egyenek, meg pihenjenek a foglalkozás előtt, de jönnek, csinálják, mert imádnak futballozni, sőt ha nincs edzésünk, akkor kispályán játszanak, úgyhogy le a kalappal előttük, és minden tiszteletem az övék! Így tovább srácok, hajrá Építők!

Németh Krisztián: – Először is, szeretnék gratulálni a csapatnak, szerintem izgalmas és sportszerű mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A hazaiak jobban használták ki a helyzeteiket, ennek köszönhető a győzelmük. Igaz, az első negyedórában kissé bealudtunk, a játékosok jelezték nekem, hogy honnan jönnek a mérkőzésre, így ez ennek volt betudható… Emiatt azonban nem akarok rájuk semmilyen rossz jelzőt mondani, mert, akik eljöttek, szívvel-lélekkel tették a dolgukat, jól játszottak, mindenki megtette a magáét. Sajnos nem volt szerencsénk, null-nullnál is két ziccert hagytunk ki. A helyzetkihasználásnál élesebbnek és határozottabbnak kell lenni a kapu előtt. Ugyan a második félidőben volt két-három lehetőségük a házigazdáknak, túlzás nélkül tudom mondani, hogy mi voltunk mezőnyfölényben, nálunk volt többet a labda. Ehhez kellett egy olyan ellenfél, mint a ‘tarjániak, ők sem rúgták el a labdát, hanem megpróbáltak játszani, ami fekszik nekünk. Mezőnyben elég jól kijött a lépés, csak sajnos a másik kapuk előtt határozatlanok voltunk, ezért nem tudtuk legalább ikszre lehozni a meccset. Az Építőknek gratulálok a győzelemhez. Nekünk pedig azt tudom mondani, így ki lehet kapni, fel a fejjel fiúk, nem volt semmi probléma, hétvégén javítanunk kell!

Nőtincs SE-Bercel KSK 5-1 (3-1)

Vezette: Nyerges K. (Szikora D., Szemesi Zs.)

Nőtincs SE: Gyuricza – Dancsó G., Keresztes, Hugyecz (Krausz, 58.), Matyóka (Kiss D., 65.) – Dancsó V., Nógrádi (Teknős, 58.), Makkai, Kovács K. – Szegvári (Tamis, 70.), Szunter. Vezetőedző: Nyikos József.

Bercel KSK: Mohácsi – Jakus, Vandornyik, Kiss T., Kőrös (Szabó R., 70.) – Török (János D., 58.), Varga G. (Szilfai, 73.), Bagyal, Hrkaj (Marót, 46.) – Turi (Zagyi, 70.), Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Matyóka, Dancsó G., Makkai, ill. Turi, Szabó R.

Gól: Szunter (15., 35.), Szegvári (43., 56.), Dancsó V. (51.), ill. Jele (10.)

Jók: Gyuricza, Szegvári, Szunter, ill. senki

Nyikos József: – Nagyon gyenge, színvonalon aluli mérkőzésen szereztük meg a győzelmet. Általában azt szokták mondani, az ilyen nehezen, rossz játékkal megszerzett pontok sokat érhetnek majd.

Cseresznyik Sándor: – A múltkori teljesítményünkhöz képest egy árnyalattal jobbak voltunk. Tizenöt percig sikerült vezetni, ezután viszont sajnos megint jött, ami általában szokott, három súlyos egyéni hiba után kétgólos hátrányba kerültünk a szünetig. Úgy gondolom, összességében át kellene értékelnie a csapatnak a dolgokat, nyilván nehéz helyzetben vagyunk, de azt hiszem, többet kellene hozzátenni, több alázatra volna szükség ahhoz, hogy kikerüljünk ebből a gödörből. Ehhez mindenféleképpen dolgoznunk kell, ha pedig ezt megértik a fiúk és fel tudják dolgozni, ami nem egyszerű, szerintem lehet majd látni a fényt az alagút végén, ezért azonban annak a tizenhat embernek tennie is kell!

Kálló SE-Őrhalom SE 4-5 (0-2)

Vezette: Strehó E. (Gecse Z., Nánási J.)

Kálló SE: Fehér – Lakatos A., Tasnádi, Széles, Makó K. – Ruska M., Horváth A., Hajdú A., Ságodi – Hajdú N. Vezetőedző: Horváth László.

Őrhalom SE: Kárász R. – Hodászi, Baráth, Csábi, Rutai – Nagy D., Nagy T., Kertész P., Csókás – Reznyik, Sinkovics K. Vezetőedző: Baranyi Zsolt.

Gól: Hajdú N. (59., 76., 80.), Ságodi (63.), ill. 

Jók: Fehér, Tasnádi, Ságodi, Horváth A., Hajdú N., ill. Csókás

Horváth László: – Jó meccs volt, akár nyerhettünk is volna, sajnos azonban csak tízen voltunk, és olyan játékosokat kellett bevetnem, akik még az ifibe sem férnek be, nemhogy a nagycsapatba… Sajnos ezt mi rontottunk el, nem tudtunk rendesen összejönni időben, mert mindenki úgy tudta, hogy fél háromkor lesz a meccs, közben meg kiderült, hogy fél kettőkor… Ettől függetlenül, partiban voltunk, háromgólos hátrányból is felálltunk. A játékvezetőkre nem lehet panasz.

Baranyi Zsolt: – Sportszerű mérkőzésen, jó játékvezetés mellett, magunknak tettük nehézzé a győzelmet! A hazai együttes lelkesedését csapatomnak is ajánlom!

A Szügy SE-Mihálygerge SE mérkőzést 2019. november 30-ára halasztották.

Szabadnap: Varsány, Szent Imre DSE.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Új öltözőt adtak át Tereskén

Egy barátságos mérkőzés mellett különféle programok színezték a létesítményavató eseményt. Múlt hét szerdán jeles alkalomra került sor Tereskén, átadásra került ugyanis az újonnan létrehozott öltöző a község sportpályáján. A helyiek az ünnepélyes keretek között megejtett ceremónia mellett változatos programokon múlathatták az időt, a falu öregfiúk csapata az MTK CTC ellen […]
error: Content is protected !!