Ismét tarkíthatja egy-két komoly ütközet a megye kettőt

Gabi

A Szent Imre DSE-nél menne tovább a Bátonyterenye, Bánkra hivatalos a Karancsberény, Bercelre látogat a Szügy.

A következő hétvégén a negyedik kört rendezik meg a megye kettő 2020/2021-es idényében. Szombaton három, vasárnap pedig két meccset bonyolítanak le. Lássuk, mire számítunk mi az aktuális találkozókkal kapcsolatban

Megyei II. osztály, 4. forduló:

2020. szeptember 12. (szombat), 16.00:

Szent Imre DSE-Bátonyterenyei TC

A papírforma szerint egyértelmű favoritként kelhetnek útra a három forduló után hibátlan mérleggel büszkélkedő, remek formában lévő vendégek. A házigazdák még csak pontot sem tudtak szerezni a szezonban, reálisan nézve pedig aktuális fellépésük kapcsán sem lehet túl sok reménnyel felvértezve húzhatnak kesztyűt. A Szent Imrések leginkább a számukra ismerős környezetbe kapaszkodhatnak bele, mely tényező akár sokat is nyomhat a latba. Ne feledjük, két körrel ezelőtt hasonló szerepben is híján bombameglepetéssel rukkolt elő Győri János legénysége, végül azonban egy hajszállal elmaradt a bravúrtól a lelkes brigád. Valami hasonlóra készül ezúttal is a feltámadásban bízó társulat, azzal a különbséggel, hogy ezúttal meg is tudják majd tréfálni az előzetesen jóval acélosabbnak tetsző másik oldalt. A látogatók eddigi teljesítményét semmilyen tekintetben nem érheti kritika, céljainak megfelelően menetel Forgó Péter alakulata, a realitások talaján maradva pedig ezúttal sem botolhat meg a minél fényesebb éremért iparkodó armada. A hazaiak szemszögéből már az is bravúrnak minősülne, ha meg tudnák nehezíteni ellenfelük dolgát, az pedig kalapemelést érdemlő cselekedetként kerülne be a köztudatba, ha képes volna rácáfolni az elhangzottakra a nehéz menet elébe néző együttes.

Bánk SE-SK Karancsberény

A forduló ragadóján képviseltethetik magukat a felek, férfias küzdelemnek nézünk elébe. A legutóbbi körben parádés menetelés után, tizenkilenc veretlenül megvívott bajnokit követően alulmaradó bánkiak törekvése a napnál is világosabb, újabb remek sorozatot indítana el Kovács Imre csapata. Ez az ambíció persze nem tűnik könnyedén kivitelezhető küldetésnek, leginkább azért, mert azonnal egy masszív riválissal találhatják szemben magukat a délnyugat-nógrádiak. A látogatók két sima siker közé beszorítottak egy máig felfoghatatlan betlit, így egyelőre kérdéses, melyik is a Smelkó-alakulat igazi arca. Ahogy a harcos vendégek, a házigazdák is a felsőházba vágynak, mely adalék még inkább erősíti azt a várakozást, miszerint kiegyenlített viaskodásnak nézünk elébe, kellőképpen megizzaszthatják a másikat a résztvevők. Az ismerősebb helyszín egyértelműen a hazaiak mellett szól, ettől függetlenül maximális fordulatszámon pörögve a ‘berényiek idegenben is képesek lehetnek megfricskázni riválisukat, maradjunk azonban annyiban, valamivel több sansszal felruházva húzhatnak kesztyűt a vendéglátók, nem árt azonban résen lenniük, ha nem akarnak majd hoppon maradni a vélhetően majd bizonyítani akaró ellenlábasukkal szemben.

Mátraverebély-Szentkút SE-Zagyvarónai SE

A várakozások szerint egyértelműen közelebb lehetnek majd egy jó eredmény eléréséhez az idén már két sikernél járó házigazdák, perpillanat nincs benne a levegőben, hogy megállíthatják vetélytársukat a jelenleg egy pontnál tartó vendégek. A ‘verebélyiek ebben a szezonban rendre sima győzelmeket jegyezhettek fel otthonukban, amennyiben pedig nem történik valamilyen előre be nem kalkulálható komoly fordulat, ezúttal is folytathatják a sormintát. Mint az iméntiekben kiderül, joggal támaszkodna saját pályájára Pál-Balázs Tamás csapata, kár tagadni, ez a tényező még inkább bebetonozza a favoritnak vélt armada esélyeit. A látogatóknak alaposan össze kellene magukat ahhoz, hogy feltartóztassák az egyértelműen acélosabbnak tetsző másik oldalt, nyilván nem feltartott kezekkel száll majd ringbe Kaspár Zsolt alakulata, ezzel együtt jókora bravúrnak minősülne, ha nem lehajtott fejekkel konstatálná a lefújást a későbbiekben valószínűleg majd a mezőny hátsó fertályához tartozó társulat. Zárszóként maradjunk annyiban, amennyiben valóban a dobogó közelében szeretnének lecövekelni a házigazdák, mellébeszélés nélkül illene nyerniük, nem férhet bele semmilyen jellegű botlás.

2020. szeptember 13. (vasárnap), 16.00:

Bercel KSK-Szügy SE

Nem feltétlenül lefutott csörtének veselkedhetnek neki a párosítás résztvevői, sőt egy sanda gyanúnk szerint tartogathat egyet s mást a tarsolyában a meglepetésre készülő hazaiak mestere, Cseresznyik Sándor. Az évad eddigi részében lankadatlanul menetelő vendégek ez idáig bemutatott eredményeit nem érheti kritika, a legutóbbi fordulóban kiváltképp szép diadalt könyvelhetett el Koplányi Örs alakulata. Ezúttal érdemes lesz majd résen lenniük a szügyieknek, biztosra vehetjük ugyanis, hogy egy feltüzelt, javítani akaró vetélytárssal lesz dolguk. Az idényben még nyeretlen, két remi után az előző körben vereségbe beleszaladó házigazdák elsősorban arra a tényre alapozhatnak, hogy még a nyitányon képesek voltak megállítani a mezőny egyik legjobbját, hasonló elszántsággal pedig ismét lehet keresnivalója a valami hasonlóra készülő brigádnak. Persze ennek ellenére a remek játékosállománnyal rendelkező vendégeknek nincs mitől tartaniuk, ha valós tudásukat teszik le az asztalra, legyűrhetik soros riválisukat, újra megsüvegelendő tettnek számítana a vendéglátók részéről, ha képesek volnának rácáfolni a papírformára és megállítanák a még százszázalékos ellenfelet.

Tari SZE-Mihálygerge SE

Teljes mértékben megjósolhatatlan összecsapás keretein belül húzhatnak kesztyűt az ellentétes végkifejletekkel melegítő gárdák, igazi ki-ki meccsnek nézünk elébe. A bajnokság eddigi szakaszában két vállalhatónak nevezhető fiaskó között parádés győzelemmel jelentkező tariak ezúttal ismét otthonukban folytatnák a pontok gyűjtögetését, saját pályájukon pedig lehet is rá sanszuk, hogy ismét megfricskázzák ellenlábasukat, ez a tényező nyomhat valamicskét a latba a viaskodás során. Sejthető, az iménti megállapításról hallani sem akarnak a két vereség után szezonbeli első sikerükre az előző körben szert tevő, evés közben jön meg az étvágy alapon ismét örvendeni akaró látogatók, legjobb arcukat bemutatva pedig el is kaphatják a másik oldal grabancát. Kifejezetten nehéz feladatnak tűnik esélyest megjelölni a labda útjára indulása előtt, a szó szoros értelmében bármi magában rejthet ez a találkozó. Izgalmas csatában birkózhatnak egy jót a hasonló erősségűnek tűnő csapatok. Férfias küzdelemre, egyben kiélezett ütközetnek nézünk elébe, egyelőre nagy talány, ki örülhet majd a mérkőzés zárásakor, nüanszok határozhatják meg, melyik brigád lesz boldogabb a lefújáskor.

Next Post

Megye kettes játékos-tippelde

A Mihálygerge SE középpályása, Kotroczó Róbert mondta el várakozásait a negyedik forduló mérkőzései kapcsán. A mostani hétvége folyamán már a negyedik körre kerül sor a megye kettőben. A pontvadászat alatt rendszeresen jelentkezünk majd egy rovattal weboldalunkon, ahol a résztvevő csapatok egy-egy erősségének számító játékosa tippel majd az adott forduló mérkőzéseire. […]
error: Content is protected !!