Ismét otthon örülhetett a Mátraverebély

Gabi

Idénybeli negyedik fellépésén a harmadik sikerét gyűjtötte be Pál-Balázs Tamás alakulata.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Zagyvarónát fogadta a Mátraverebély. A házigazdák készülhettek favoritként a megye kettes mezőny negyedik körében lezajló meccsre, a győzelemben bízva várhatták a kezdősípszót.

Jó darabig aztán nem az történt a pályán, amit a ‘verebélyiek akarta, eléggé rágós falatnak bizonyultak a sokáig masszív ellenállást kifejető látogatók. Ugyan játékos-edzőjük révén gyorsan előnybe kerültek a az első félidő derekán egyenlítettek a zagyvarónaiak, így egállal fordulhattak a felek.

A második etapban sem lankadt Kaspár Zsolt alakulata, sőt benne volt a mérkőzésben egy jókora meglepetés. Az utolsó húsz percre viszont elfáradtak a vendégek, a találkozó záró szakaszában háromszor is kapituláltak, így elmaradt a bravúr, nem borult a papírforma, négy-egy győzelmet aratott az előzetesen esélyesnek gondolt, idénybeli harmadik diadalát elkönyvelő oldal.

Megyei II. osztály, 4. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Zagyvarónai SE 4-1 (1-1)

Vezette: Nánási J. (Bozó P., Reviczki J.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Kapás – Petre D., Kovács Zs. (Szabó S., 75.), Verebélyi L., Aradi – Csépány, Csohány (Kovács T., 46.), Pál-Balázs – Kovács J. (Molnár K., 85.), Verebélyi B. (Bonivárt, 72.), Varga Á. (Varga Zs., 78.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Végi, Molnár D., Németh, Eczet – Oláh K., Oláh G., Vanó, Berki T. – Bonivárt, Balázs Á. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Gól: Pál-Balázs (9.), Kovács T. (74.), Aradi (83.), Petre D. (87.), ill. Oláh G. (25.)

Jók: Kapás, Petre D., Kovács Zs., Verebélyi L., Aradi, Csépány, Kovács T., ill. Németh, Vanó

Pál-Balázs Tamás: – Az eredmény ellenére ez egy nagyon izzadságszagú meccs volt. Nem igazán voltunk jók most csapatszinten, minden lehetőségünket sikerült kihagynunk. Szerencsére a cserék jól szálltak be a meccsbe, és be tudtuk darálni a végére elfáradó vendégeket. “Kaspiéknak” további sok sikert kívánunk!

Kaspár Zsolt: – Hetven percig partiban voltunk, aztán elfáradtunk. Nem volt cserelehetőségem, a hazai csapat pedig ötöt cserélt, ott el is dőlt a mérkőzés.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kétgólos hátrányból állt talpra a Szügy

Remek feltámadással őrizte meg makulátlan mérlegét Koplányi Örs együttese. Az előző hétvégén az otthonában bárkire veszélyes Bercelnél vendégszerepelt a megye kettes bajnokság negyedik fordulójának hibátlanul nekiveselkedő Szügy. Érdekes meccsre volt kilátás, sejteni lehetett, hogy ezúttal sem adják olcsón a bőrüket a házigazdák. Az iménti megállapítást erősítendő, alaposan bekezdtek a hazaiak, […]
error: Content is protected !!