Ismét örülhetett a Mátraverebély

Gabi

Harcos meccset húztak be a Bercelt felülmúló hazaiak.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Mátraverebély a Bercelt fogadta a megye kettőben. Kiegyenlített párbajra lehetett számítani az említett bajnokság harmadik körében esedékes mérkőzés előtt, nem volt egyértelmű esélyes.

Álomszerűen rajttal kezdtek a házigazdák, már a nyolcadik percben előnybe kerültek. Ezt követően ugyan próbálkoztak a vendégek, kézben tartotta a gyeplőt ellenfelük. Fél óra elteltével aztán megint beköszönt a lépésfórban lévő társulat, így kellő nyugodtsággal mehetett pihenni Pál-Balázs Tamás legénysége.

A térfélcsere után aktívabbá váltak a látogatók, de a helyzeteiket még mindig nem tudták értékesíteni. Már a 68. minutumban járt a harcos ütközet, amikor végérvényesen eldőltek az érdemi kérdések, Sáfrány gólja lezárta a meccset. A hajrában azért még összejött némi kozmetikázás a berceliek részérők, ennek a momentumnak viszont már nem volt érdemi jelentősége, három-egyre nyertek a ‘verebélyiek.

Megyei II. osztály, 3. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Bercel KSK 3-1 (2-0)

Vezette: Menczel J. (Szabó T.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Dorozsin – Petre D., Kovács Zs. (Csépány, 58.), Verebélyi L., Aradi – Sáfrány, Molnár (Csohány, 63.), Pál-Balázs – Kovács J., Verebélyi B. (Vas, 72.), Varga Á. (Bonivárt, 75.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Bercel KSK: Jantos – Jekkel, Kiss T., Jakus (Szabó R., 28.), Vandornyik – Török, Bagyal, Chugyik (Hugyecz, 70.), Bagaméri (Kiss M., 77.) – Zagyi (Kovács G., 78.), Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Sáfrány, ill. Jekkel, Jele

Gól: Verebélyi B. (8.), Verebélyi L. (31.), Sáfrány (68.), ill. Jele (84.)

Jók: az egész csapat, ill. Jantos, Jele, Kiss T.

Pál-Balázs Tamás – Egy kissé feszült meccsen sikerült szinte végig uralni a mérkőzést, megérdemelten tettünk szert a három pontra. Dorozsin Robinak külön köszönet, hogy mezőnyjátékosként beáll a kapuba, ha a szükség úgy hozza. A végén sajnos volt egy sérülésünk, remélhetőleg Sáfrány Feri minél hamarabb felépül és fog tudni jönni segíteni, mielőbbi jobbulást neki. A bercelieknek további sok sikert kívánunk! Játékosaimnak pedig köszönöm, hogy minden héten számíthatok rájuk! Csak így tovább, hajrá ‘Verebély!

Cseresznyik Sándor: – Sajnos elég gyorsan hátrányba kerültünk a mérkőzés elején, úgyhogy kicsit futnunk kellett az eredmény után. A közeljövőre nézve elmondható, át kell variálni a csapat védekezését. Igaz, hogy hiányzókkal, sérülésekkel voltunk teletűzdelve, de attól függetlenül azt hittem, ez jobban működik. Nem így alakult. A második félidőben szintén megvolt a mezőnyfölényünk, mint ahogy az előző fordulóban is így történt, de már nem igazán tudtunk beleszólni a mérkőzés végeredményébe. Úgy gondolom, ha meg tudjuk oldani ezeket az egyéni hibákat a későbbiekben, szerintem lesz sanszunk pontot, pontokat gyűjtögetni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós összefoglaló és fotók a Nőtincs-Érsekvadkert mérkőzésről

Megtekinthetőek a hajrában megítélt büntető által kialakuló végeredménnyel lepergő ütközet fontosabb eseményei. Mint ahogy arról már hírt adtunk, egy-egyes végeredménnyel fejeződött be a megyei első osztály harmadik fordulójában lejátszott Nőtincs-Érsekvadkert mérkőzés. A küzdelmes meccsen egy darabig nem mentek egymással semmire a felek, aztán a szünethez közeledvén Szunter hozta előnybe övéit. […]
error: Content is protected !!