Ismét nyert a Bátonyterenye

Gabi

A második fordulóban Mihálygergén örülhetett a Forgó-csapat.

A múlt hétvégén a vereséggel startoló Mihálygergéhez volt hivatalos a győzelemmel kezdő Bátonyterenye. Nem feltétlenül számított lefutottnak a meccs, bár esélyesebbnek tűntek a vendégek.

A látogatók vetették bele magukat nagyobb elánnal a küzdelembe, többet támadtak, egy darabig mégsem jött a gól. Egészen a szünet előtti percekig tartott ez az állapot, amikor Almási értékesített egy büntetőt, így gárdája előnnyel a zsebében mehetett szusszanni.

A folytatásban Nyerges Máté szállította a BTC második találatát, itt gyakorlatilag érezhetővé is volt, hogy eldőlt a mérkőzés. Próbálkoztak a házigazdák, de nem sok mindenre mentek. Már a hajrában feljegyezhettünk egy gólváltást: előbb Lőrincz növelte csapata fórját, majd Kisbali kozmetikázott az eredmény, így végül három-egyre nyertek a bátonyiak.

Megyei II. osztály, 2. forduló:

Mihálygerge SE-Bátonyterenyei TC 1-3 (0-1)

Vezette: Kiss D. (Menczel J., Homoki G.)

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Csikós (Kisbali, 65.), Rácz G., Kosztrihán (Nagy B., 65.) – Móricz Á., Zsély L., Pál A., Harai – Kotroczó, Kovács B. Vezetőedző: Oláh Béla.

Bátonyterenyei TC: Toldi – Mátrai (Halász, 63.), Kiss Bence, Kiss Balázs, Balogh (Nánási, 58.) – Nyerges M., Gyura, Almási, Kelemen (Nagy N., 55.), Myszor (Sárközi, 72.) – Lőrincz. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Csikós, Racs, ill. Mátrai, Gyura, Sárközi

Gól: Kisbali (80.), ill. Almási (44.), Nyerges (58.), Lőrincz (77.)

Jók: Nyerges P., Kisbali, ill. Lőrincz, Toldi, Almási, Nyerges M.

Oláh Béla: – Mivel már játszottunk két edzőmérkőzést a Bátonyterenyével, tudtuk, hogy jobb csapat, mint mi vagyunk. Abban bíztam, ha fegyelmezettek leszünk, és egyénileg nem vétünk olyan hibákat, akkor tudtunk volna játszani egy szoros meccset. Ettől függetlenül, mindenféleképpen megérdemelte a győzelmet az ellenél, mert jobb és fiatalabb csapat. Sajnos mi nem bírjuk azt el, hogy egyénileg ilyeneket hibázunk, és nem vagyunk olyan jó csapat, hogy innen fel tudjunk állni egy ilyen csapat ellen. Viszont úgy gondolom az eddig lejátszott két találkozó alapján, nem biztos, hogy nekünk ezt a két csapatot kell megverni. Majd jönnek olyan mérkőzések, ahol partiban tudunk lenni. Az viszont biztos, hogyha ilyeneket hibázunk egyénileg, akkor nem tudunk meccset nyerni, mert ezek olyan hibák, amiket nem lehet úgy nézni, mint pár ember. Ők mindig csak azt mondják, “nem baj”, “van ilyen”?, “ez most benne volt”… Nem! Ez akkor nem a futballról szól!

Forgó Péter: – Most is ugyanazt tudom mondani, mint a múltkor. Véleményem szerint megérdemelten nyertünk. Azt gondolom, legalább a találkozó hetven százalékában uraltuk a meccset. Jobban játszottunk és volt egy csomó helyzetünk. Egyébként a hazaiak nagyon becsületesen és jól is küzdöttek, amihez gratulálok nekik. Szimpatikus csapat. Egyébként nagyon szeretünk ide jönni, mert a közeg és a pálya kiváló. Most is ragyogóan előkészített pályán tudtunk játszani. További sok sikert kívánok a házigazdáknak. Magunkról pedig azt tudom mondani, a két meccsen szerzett hat ponttal kapcsolatban így számoltunk. Azt nem mondom, hogy be volt tervezve, mert nem akarok nagyképűnek tűnni még véletlenül sem. Úgy voltunk vele, ezt a két mérkőzést talán meg tudjuk nyerni. Aztán jönnek a nehezebb ellenfelek is, ahol igyekszünk mindent megtenni, hogy jók legyünk.

Az edzők értékelései videón:

Next Post

Bravúrpontot szerzett a Feláldozhatók

A korábban hibátlan Mátramindszentet tartóztatta fel az újonc. Az előző hétvégén a keleti megye hármas mezőny újoncának számító Feláldozhatók a forduló előtt hibátlan Mátramindszentet fogadta. A bajnokság harmadik körében tető alá hozott mérkőzés előtt a vendégek voltak az esélyesek, bár sejthették, hogy nem vár rájuk könnyed menet. Hamar be is […]
error: Content is protected !!