Ismét elbánt a Csitárral a Szent Imre DSE

Gabi

Az immáron Győri János által vezetett csapat hátrányból felállva győzött egy osztállyal lejjebb lévő ellenfelével szemben.

Vasárnap újra edzőmérkőzésen találkozott a megye kettes Szent Imre DSE és a következő szezont az egy osztállyal lejjebbi nyugati-csoportban töltő Csitár. A házigazdák új edzővel, Győri János vezérletével fogadták nemrégiben egy ízben már legyőzött ellenfelüket. A vendégek szerezték meg a vezetést a találkozón, ezt követően viszont fokozatosan átvették a kezdeményezést a ‘gyarmatiak, akik végül sima, hat-egyes győzelemre tettek szert az elfáradó másik oldallal szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Szent Imre DSE-Csitár SE 6-1 (2-1)

Szent Imre DSE: Csordás Á. – Rutai, Riczi, Lőrik, Bilák – Pifka, Csókási, Számelcsik, Molnár – Ország, Csábi T. Csereként léptek pályára: Szomora, Buzás, Márkus, Máthé, Sinkovics. Vezetőedző: Győri János.

Csitár SE: Széles – Tóth Á., Csernyik Á., Tótok, Barna – Kmetty, Baráz, Bangó B., Tamás P. – Bangó A., Ábrahám Á. Csereként léptek pályára: Kelemen Z., Hegedűs, Komjáti, Seidel. Edző: Ferencz Gábor.

Gól: Ország (2), Csábi, Rutai, Szomora, Csókási, ill. Ábrahám Á.

 

Győri János: – A nagy melegre való tekintettel “ivószünetekkel”, tizenhat játékossal, “cserékkel” végigjátszott sportszerű mérkőzésen, a jobb erőnlétnek köszönhetően hat-egyes győzelmet arattunk. Köszönöm a játékosok hozzáállást.

Ferencz Gábor: – Nagyon jól kezdtünk, szenzációs volt az első huszonöt perc, mi irányítottunk.Vezetést is szerzett összeszedetten, jól játszó csapatunk. Aztán egy rossz indításból kaptunk egy gólt. Ezután a meleg hatására, a kondi hiánya miatt, illetve az idősebbek beállításával szépen-lassan elfogytunk. Ennek köszönhető a nagy gólkülönbségű vereség. Van hova építkezni. Úgy gondolom, a bajnokságban összehoztunk egy akár középszintű csapatot. Egyébként sportszerű mérkőzés volt, segítettünk felkészülni a Szent Imrét. 

Next Post

Ikszelt a Nagyoroszival a Nógrádsáp

Hiába voltak előnyben kétszer is a vendégek, a házigazdák döntetlenre mentették a nyugati megye hármas csapatok edzőmeccsét. Vasárnap egymás elleni gyakorló mérkőzéssel hangolt a következő szezont egyaránt a nyugati megye háromban töltő gárda, a Nógrádsáp a Nagyoroszit fogadta. Az edzőmeccsen hiába kerültek kétszer is előnybe a vendégek, a lelkes házigazdákra […]
error: Content is protected !!