Ikszelt a Zagyvarónával a Kazár

Gabi

Elcsíptek egy döntetlent egy osztállyal följebb szereplő ellenfelükkel szemben a megye hármas házigazdák.

Az előző hétvégén ismét edzőmérkőzésen találkozott a keleti megye hármas Kazár és az egy osztállyal följebb focizó Zagyvaróna. Ezúttal nem jutottak egymással dűlőre a felek. A hazaiak szemszögéből további pozitívum, hogy az elmúlt mérkőzéssel ellentétben, most megvoltak tizenegyen. Az első félidőben nem született gól, majd ugyan a második etapban megszerezték a vezetést a fölényben futballozó látogatók, a kazáriak egyenlítettek, így egy-egy lett a csörte vége.

Felkészülési mérkőzés:

Kazár KSE-Zagyvarónai SE 1-1 (0-0)

Kazár KSE: Ihracska (Baár) – Keviczki R., Szakos, Haga (Szabó B.), Oláh K. – Nagy M., Király, Varga N., Körmöczi M. – Gecse, Aranyos (Ihracska). Vezetőedző: Koncsik László.

Zagyvarónai SE: Smelkó – Králik, Végi, Németh, Takács – Eczet, Vanó, Oláh G., Botos – Balázs Á., Berki Z. Csereként léptek pályára: Berki T., Oláh K., Danyi, Czinka. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Gól: Varga N., ill. Oláh G.

Koncsik László: – A nagy meleg ellenére is sikerült egy változatos, jó iramú mérkőzést játszanunk a magasabb osztályt képviselő zagyvaiak ellen. Az első félidőben fegyelmezetten és jól is fociztunk. Csak a kapu előtti határozatlanságunknak köszönhetően nem tudtunk betalálni. A második játékrészben már látszott a fáradtság mindkét csapat játékosain, a nagy meleg sokat kivett belőlük, több volt az eladott labda, mint a szünet előtt. Ennek ellenére ebben az időszakban voltak a legnagyobb helyzeteink, kétszer is kapussal szemben hibáztunk óriási ziccerben. Ezt követően egy formás támadást lezáró jól eltalált lövéssel vezetést szereztek a vendégek. Ezután is volt lehetőségük a gólszerzésre, de vagy a kapufa vagy a remek védéseket bemutató kapusunk hárított. Végül is egy rögzített helyzetből kiegyenlítettünk. Gratulálok mindkét csapat sportszerű játékához, és sok sikert kívánok az ellenfélnek a bajnokságban. 

Kaspár Zsolt: –  Igaz, hogy az eredmény nem tükrözi, de rengeteg ziccerünk volt. Kapufákat lőttünk, a kapusba rugdostuk a labdát. Az ellenfélnek egyáltalán nem volt kidolgozott lehetősége, azt az egy gólt is egy szöglet utáni kavarodásból kaptuk. Egy nagyon jó iramú és színvonalú mérkőzésen, nagyon ötletesen, rengeteg helyzetet kidolgozva játszottunk. Gratulálok az egész csapatnak! Vanó Tamásnak mielőbbi felépülést kívánok!

Next Post

Szép skalpot szerzett a Mihálygerge ellen a Karancskeszi

Tízgólos edzőmérkőzésen diadalmaskodtak az immáron Boros Balázs által vezetett házigazdák. Múlt szombaton gyakorló meccsen csapott össze a keleti megye hármas Karancskeszi és az egy osztállyal följebb lévő Mihálygerge. Az utóbbi időben nem túl kellemes hírek szállingóztak a hazaiak tájékáról, a közelmúltban viszont megoldódott a csapat helyzete, fontos információ, hogy Budveszel […]
error: Content is protected !!