Idegenben verte el a Karancsalját a Karancsberény

Gabi

Öt góllal nyert a Smelkó csapat, a visszatérő Szőrös csereként beállva triplázott.

Az előző hétvége vasárnapján edzőmérkőzésen mérte össze tudását a keleti megye hármas Karancsalja és a következő idénynek egy vonallal följebb nekiveselkedő Karancsberény. A vendégek semmit nem bíztak a véletlenre, mindegyik harmadban gólokat rúgva, végül öt-nullás arányban intézték el ellenfelüket. Külön kiemelendő a látogatókhoz nemrégiben visszatérő Szőrös teljesítménye, aki csereként beállva triplázott.

Felkészülési mérkőzés:

Karancsalja MSE-Silver Tüzép-Karancsberény 0-5 (0-2, 0-3)

Karancsalja MSE: Máté G. – Papp, Lantos, Miklós G., Mede – Máté D., Fekete Z., Fenes, Farkas – Kobolák, Fekete L. Csereként léptek pályára: Kucsera, Csicsman. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Silver Tüzép-Karancsberény: Henglár – Szlatincsán, Zsosa, Klimasz, Laczkó – Fodor Zs. – Ispán V., Fodor M., Szőke L., Fodor D. – Bolyós. Csereként léptek pályára: Szőrös, Máté B., Fehér. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Szőrös (3), Bolyós, Ispán V.

Csicsman Tamás: – Ahogyan a létszám is mutatja, nem voltunk valami sokan az első edzőmeccsünkön. Vegyes érzéseim vannak a vasárnapi produkcióval kapcsolatban. Az egy dolog, hogy a csapat túlnyomó részének jártányi ereje sincs, de az már jobban aggaszt, hogy a társaság hozzáállása sem olyan, mint ami elvárható lenne. Sok sikert a ‘berényi csapatnak és “Smelonak” a bajnokságban!

Smelkó Károly: – Az eredmény ellenére, nagyon gyenge produkcióval hozakodtunk elő, ha a Karancsalja berúgja a ziccereit, ki is kaphattunk volna, van hova fejlődünk! Van egy mondás, mindig azt a lovat ütik, amelyik húz!

Next Post

Négy megye egyes csapat szerdán is pályán lesz

A Diósjenő, a Pásztó, a Héhalom és az Érsekvadkert a hét közepén sem pihen. Szerdán három megye egyes társulat folytatja nyári felkészülését edzőmérkőzéssel. A Diósjenő a Pest megyei élvonalban masszív erőnek számító Veresegyházát fogadja, a Pásztó az előző csonka idényben a Heves megyei első osztályt listavezetőként befejező Lőrincit látja vendégül, […]
error: Content is protected !!