Idegenben is győzött a Bercel

Gabi

Zsinórban harmadik mérkőzésükön maradtak veretlenek a Szent Imre DSE-nél nyerni tudó vendégek.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Szent Imre DSE-nél volt jelenése a Bercelnek. Kiegyenlített mérkőzésnek nézett elébe a két brigád, nem volt igazi esélyes.

Bekezdtek a vendégek, Jele révén gyorsan büntetőt hibáztak. Ezt követően is inkább a látogatók próbálkoztak, majd Hrkaj jóvoltából meg is szerezték a vezetést. A házigazdák is megtettek minden tőlük telhetőt, de már nem változott az állás a pihenőig.

A második felvonásban sem tett le az egalizálásról a balassagyarmati alakulat, Jele gólja viszont mindent eldöntött a hetvenedik percben. Mint utóbb kiderült, az imént említett találat a végeredményt is jelentette, kettő-nullra nyertek az immáron három mérkőzés óta veretlen, ráadásul ezeken a meccseken a rolót is rendre lehúzó vendégek.

Megyei II. osztály, 9. forduló:

Szent Imre DSE-Bercel KSK 0-2 (0-1)

Vezette: Csillik L. (Szolik D., Rácz D.)

Szent Imre DSE:  Csordás Á. – Rutai, Riczi (Máthé, 46.), Bilák (Buzás, 59.), Csókási – Mahót (Lőrik, 28.), Sinkovics K., Számelcsik, Gyuró (Ország, 69.) – Márkus (Pifka, 68.), Sinkovics Á. Vezetőedző: Tóth László.

Bercel KSK:  Jantos – Vandornyik, Jakus, Török, Jekkel – Bagyal (Bagaméri, 69.), Kiss T., Kiss M., Hrkaj – Zagyi (Hugyecz, 79.), Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Rutai, Lőrik, Sinkovics Á., ill. Kiss M.

Gól: Hrkaj (27.), Jele (70.)

Jók: Számelcsik, ill. Jele, Jekkel, Török

Tóth László:Egyenlő erők küzdelméből, a helyzeteit jobban kihasználó csapat került ki győztesen.

Cseresznyik Sándor: – Ahogy előzetesen is éreztük, egy elég nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Tíz perc után sikerült kihagynunk egy tizenegyest, akkor úgy éreztem, baj van. Hála istennek, utána pár perccel sikerült gólt rúgnunk. Akkor picit megnyugodott csapat, sokáig egy-null volt. Úgy gondolom, összességében végig kontrollálni tudtuk a játékot, az történt a kilencven perc alatt, amit mi szerettünk volna. Lehet, hogy az eredmény nem ezt mutatja, de megtette a magáét a csapat. Azért a hazai csapat nem egyszerű ellenfél hazai pályán. Hála istennek, gond nélkül tudtunk nyerni. Megérdemelten szereztük meg a három pontot. Remélem, a jövőben is így megmarad a társaság lendülete. Megpróbálunk felkészülni a következő mérkőzésekre, ugyanezzel az elánnal és hozzáállással!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Tovább robogott a bátonyterenyei expressz

Legutóbbi fellépésén a Karancsberényt múlta felül az éllovas. Az előző hétvégén a Karancsberényt fogadta a Bátonyterenye a megye kettőben. A kilencedik kör előtt veretlenül éllovas házigazdák indíthatták esélyesként útjára a labdát, de nem lehetett leírni a harcos másik oldalt sem. Jó darabig nem is találtak fogást ellenfelükön a hazaiak, aztán […]
error: Content is protected !!