A hétvége játékosa a Megye II. osztályban: Kakuja György

Gabi

A Szügy csatára mesterhatossal segítette hozzá csapatát a Tar elleni győzelemhez.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

Az első kör után a Szügy SE támadója, Kakuja György mellett döntöttünk, aki mesterhatossal vezette győzelemre a Tari SZE ellen hét-egyre nyerni tudó csapatát. Most pedig jöjjön a parádés napot kifogó rutinos csatárral készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a mérkőzésre?

– Nagyon nagy melegben, nehezen indult be a csapat – kezdte Kakuja György. Igaz, az első perctől domináltunk, csak idő kérdése volt, mikor tudjuk gólra váltani a helyzeteket. Sokpasszos játékunkkal nem tudott mit kezdeni a lelkes, igen sportszerű tari csapat.

– Milyen körülmények között tudott a kapuba találni?

– Az első tizenegyesből született. A másodikat Szilágyi Lacival passzoltuk ki, majd tíz méterről a bal alsóba gurítottam. A harmadiknál Hodászi játszotta vissza nekem a labdát, amit tizenkét méterről a léc alá lőttem. A negyediknél egy jó ütemű passzt helyeztem a bal alsóba. Az ötödiket büntetőből értem el. A hatodik előtt Hodászi tette középre a lasztit, kb. nyolc méterről kellett betessékelnem a játékszert a kapuba.

– Rúgott már valaha ennyi gólt egy meccs alatt?

– Őszinte leszek, hatot még nem! Négyet már lőttem többször is. Például még kb. nyolc-kilenc éve, egy Mátranovák elleni kupamérkőzésen, ahol négy-egyre nyertünk. A következő bajnokin meg Hodászi rúgott négyet. Akkoriban ment a szekér a szügyi csapatnak!

– Vajon ezúttal miért tudott ilyen termelékeny lenni?

– Nem tudom, de azt igen, hogy a csapat minden téren jó. Csak soha nincsen olyan, hogy egymást követő hétvégén ugyanaz a tizenegy játékos van a kezdő tizenegyben! Kb. harminc játékos van a keretben, mégis hétről-hétre tizenöt-tizenhat ember van az öltözőben. Van, hogy kevesebb! Most kijött a lépés, kiszakadt a gólzsák!

– Hogy telt önöknél a focimentes időszak, majd a nyár?

– Mivel Ausztriában dolgozom, ezért egy hónapig nem jöhettünk ki dolgozni. Ezeket a heteket a családommal töltöttem. Aztán, ahogy enyhültek a dolgok, munkával, kevés lábtenisszel, edzésekkel próbáltam lefoglalni magam. Augusztus elején pedig egy kis balatoni kikapcsolódással a közeli hozzátartozóimmal.

– Mi a csapat célja a mostani bajnokság kapcsán?

– Azt nem tudom, az edzőnknek, Koplányi Örsnek mi forog a fejeben, személy szerint sérülésmentes, gólokban gazdag szezont várok, sok győzelemmel, és szeretnék minél előbb végezni a tabellán!

– Mire számít szombaton, a Szent Imre DSE elleni idegenbeli fellépésen?

– Arra, hogy a foglalkozás elérje a célját! Vizes legyen a mez rajtunk! Természetesen jó és sérülésmentes mérkőzésre, és ismét sok szügyi gólra. Győzelemre készülök! Hogy mi lesz a vége, nem tudom. Megváltozott a Szent Imre csapata az elmúlt idényhez képest. Harcra fel, győzzön az ügyesebbik csapat!

Next Post

Keleti megye hármas játékos-tippelde

A Héhalom SE II kapusa, Farkas Roland mondta el várakozásait a harmadik forduló mérkőzései kapcsán. A következő hétvégén már a harmadik körre kerül sor a keleti megye háromban. A pontvadászat folyamán weboldalunkon fordulóról-fordulóra jelentkezünk majd egy rovattal, amelyben a résztvevő csapatok egy-egy erősségének számító játékosa tippel majd az adott mérkőzésekre. […]
error: Content is protected !!