A hétvége játékosa a Megye II. osztályban: Ispán Viktor

Gabi

Triplája mellett gólpasszokkal vezette győzelemre csapatát a Szent Imre DSE-t elintéző Karancsberény középpályása.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A harmadik kört követően az SK Karancsberény középpályása, Ispán Viktor mellett döntöttünk, aki mesterhármasa mellett gólpasszokkal segítette hozzá csapatát a Szent Imre DSE elleni hét-kettes sikerhez. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó fiatallal készült riportunk!

– Hogy tudná összefoglalni a kilencven percet?

– A mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy megpróbáljuk minél gyorsabban megszerezni a vezetést, majd lehetőleg több gólra növelni az előnyt – kezdte Ipán Viktor. Ez mondhatni egész jól sikerült, hiszen negyedóra elteltével már három-nullra vezettünk. Ezt követően az ellenfél tudott szépíteni, ám nem törte meg a lendületünket bekapott gól. A félidő vége előtt még két találatot tudtunk szerezni, ennek köszönhetően gyakorlatilag eldöntöttük a meccs kimenetelét, így nyugodtan vághattunk neki a második félidőnek. Ebben a játékrészben érezhetően alábbhagyott a lendület, a ‘gyarmati csapat több lehetőséget is kialakított, amiből egyet ki is használt. Öt perccel a találkozó vége előtt már úgy tűnt, hogy nem fog változni az eredmény, azonban még kétszer is eredményesek tudtunk lenni a hajrában, így magabiztos győzelmet könyvelhettünk el.

– Miképpen érte el góljait?

– Az elsőnél egészen jól sikerült eltalálnom a labdát, nagyjából húsz méterről, ami a jobb felső sarokba vágódott. A másodiknál egy hosszúra érkező beadást gyűjtöttem össze, majd egy csel után a rövidbe gurítottam. A harmadik találatom már a hajrában született, amikor egy szélről beadott labdát fejeltem a kapu jobb sarkába.

– Hosszabbnak nevezhető kihagyás után tért vissza a labdarúgáshoz. Mi történt önnel az elmúlt időszakban?

– Három év hosszú idő, de nem tűnt el teljesen a foci az életemből, csak hátrébb szorult a sorban. Az elmúlt időszakban inkább a tanulásé lett a főszerep, készültem az egyetemre, de a futball is megmaradt hobbinak.

– Milyen úton-módon került mostani állomáshelyére?

– Smelkó Karcsit már régebb óta ismerem, még utánpótlás szinten játszottam nála. Júliusban felkeresett, hogy mi lenne, ha elmennék ‘Berénybe játszani, mert ő lett ott az edző, és szüksége lenne egy kis erősítésre a csapatnak. Úgy döntöttem, hogy odaigazolok, hiszen eddig is jó volt a viszonyunk, és mondhatni, akkor voltam a legjobb formámban, amikor még nála játszottam.

– Hogy érzi magát újdonsült csapatánál?

– Amikor elkezdődött a felkészülés július közepén, gyakorlatilag senkit sem ismertem a csapatból. Már az első héten érződött, hogy itt jó hangulatban telnek az edzések. Úgy voltam vele, hogy megye kettőben biztos nincsenek olyan kemény edzések, de ennek ellenére rendesen megizzadtunk. Mondjuk nálam ez valószínűleg a sok kihagyásnak is köszönhető . Összességében egy jó kis csapat, ahova szívesen járok, és élvezem, hogy fontos és megbecsült tagja vagyok.

– Meglátása szerint mit érhet el együttese ebben a bajnokságban?

– Úgy vágtunk neki a szezonnak, hogy a cél minimum egy dobogós helyezés. Ezt igyekszünk teljesíteni, minden meccsre úgy megyünk ki, hogy megnyerjük. Az eddig látottak alapján ez egy reális cél, amit remélhetőleg véghez tudunk vinni.

– Szombaton Bánkra látogatnak. Mit vár a mérkőzéstől?

– Bánkon is a három pont megszerzése a célunk. Egy kiélezett meccset várok, ahol reményeink szerint nekünk jön majd ki jobban a lépés, így stabilizálhatnánk eddigi dobogós helyezésünket.

Next Post

Vélhetően megint elkerüli az unalom a nyugati megye hármat

Az Őrhalom ellen sem hibázna a Dejtár, Kemencére hivatalos a Tereske, a Nagyoroszit fogadja a Patak. Az aktuális hétvége folyamán az ötödik fordulót fogják lezavarni a nyugati megye háromban. Szombaton egy, vasárnap pedig hét találkozót hoznak tető alá. Lássuk, mit várunk mi az aktuális mérkőzésektől! Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 5. […]
error: Content is protected !!