Hétfőn is pályára lépnek a megye kettőben

Gabi

A BSC a Mihálygergét fogadja egy korábban elhalasztott mérkőzésen.

A hétvégén lejátszott bajnoki fordulót követően hétfőn is tető alá hoznak egy mérkőzést a megyei másodosztályban. A nyolcadik helyezett BSC a hatodik Mihálygergét fogadja. Bár a vendégek tűnnek esélyesnek, akár egy kiegyenlített viaskodást is magában rejthet ez a párosítás. Ellentétes mutatókkal hangoltak az egyaránt múlt szombaton pályára lépő társulatok, a házigazdák emelt fővel szenvedtek vállalható vereséget, míg a látogatók a felsőházi rájátszásba kerülés szempontjából gyűjtöttek fontos pontokat egy közvetlen riválissal szemben.

A ‘gergeiek tekintetében bír jelentős téttel az ütközet, csak a győzelem elfogadható az első ötbe igyekvő legénység számára, azonban még egy sikeres manőver sem jelentené azt, hogy biztosan el tudja érni a célját az immáron a Bercellel külön versenyt vívó armada. Ne menjünk azonban ennyire előre, egyelőre peregjen le ez a hétfői csörte, ahol egyébként nem volna ördögtől való cselekedet a hazaiak részéről, ha számukra ismerős környezetben okoznának kellemetlenségeket ellenfelüknek, a legjobbját kell nyújtania Oláh Béla csapatának ahhoz, hogy le tudja birkózni a nem feltartott kezekkel ringbe szálló, csínytevést illetően bizakodó másik oldalt.

MNG Megyei II. osztály, a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

2021. április 5. (hétfő), 11.00:

Balassagyarmati SC (8.)-Mihálygerge SE (6.)

Vezeti: Urbán Viktor (Horváth Sándor, Rácz Dániel)

Next Post

Ismét örülhetett az Építők

A Rimócon kerekedett felül Berki Krisztán csapata. Vasárnap a Rimócot fogadta az Építők a megye egyben. Alsóházi menet keretein belül csaphatott össze a mezőny két utolsó helyezettje, nem igazán volt esélyese a tizennyolcadik fordulóban megrendezett meccsnek. Kiegyenlített mederben vette kezdetét az ütközet, majd az első félidő derekán Strihó révén megszerezték […]
error: Content is protected !!