Hetedik bajnokiját is behúzta a Bátonyterenye

Gabi

A Mátraverebély ellen folytatta menetelését a hibátlan listavezető.

Múlt szombaton a Mátraverebélyt fogadta a Bátonyterenye a megye kettes mezőny hetedik körében. Izgalmas meccsre lehetett számítani, hiszen a hibátlan éllovasnál volt jelenésük a harmadik helyezett vendégeknek.

Ehhez képest a mérkőzés képe alapján nem igazán volt kérdés, mely csapat birtokába vándorolnak a pontok. A végig fölényben játszó hazaiak az első negyedóra után Myszor révén szerezték meg a vezetést, majd ugyan mentek tovább, a szünetig már nem módosult az állás.

A második felvonásban valamelyest bátrabbá váltak a látogatók, ettől függetlenül viszont nem volt benne a levegőben, hogy képesek lesznek feltámadni. Ráfordulván a találkozó utolsó szakaszára, a csereként beszálló Bakos is bevette a kaput, és mint utóbb kiderült, egyúttal kialakította a továbbra is százszázalékos bátonyiak kettő-nullás sikerét jelentő végeredményt.

Megyei II. osztály, 7. forduló:

Bátonyterenyei TC-Mátraverebély-Szentkút SE 2-0 (1-0)

Vezette: Varga P. (Bozó P., Pál A.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Mátrai, Kiss Balázs, Kiss Bence, Nyerges (Nánási, 78.) – Nagy N., Almási, Toldi (Bakos, 46.), Gyura (Halász, 71.) – Lőrincz (Orosz, 78.), Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Petre D., Verebélyi L. (Szabó S., 51.), Dorozsin, Aradi (Kovács Zs., 46.) – Sáfrány, Csépány (Molnár, 61.), Pál-Balázs – Kovács J. (Benus, 73.), Kovács T. (Csohány, 66.), Varga Á. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Gyura, Lőrincz, Kiss Balázs, ill. Verebélyi L., Petre D., Varga Á.

Gól: Myszor (18.), Bakos (71.)

Jók: Kiss Bence, Mátrai, Nagy N., Kiss Balázs, Almási, Myszor, ill. Petre B., Kovács Zs.

Forgó Péter: – Először is, köszönjük szépen a rengeteg gratulációt! Régen voltak Nagybátonyban futballmeccsen ilyen sokan. Nyilván az idő is kedvezett, mert kisütött a végére a nap, aztán az emberek úgy döntöttek, hogy jó sokan kijönnek. A mérkőzésről annyit, hogy egy nagyon jól fölkészített Mátraverebély jött hozzánk. Nyilván nekik extra motiváció volt, hogy minket megverjenek, egyrészt a távolság miatt, hiszen szomszédvárak rangadója, másrészt azért az első helyezett otthonába látogattak. Ezt adott nekik egy kis extra motivációt. Az első félidőben mi uraltuk a meccset, a másodikban felzárkóztak. Véleményem szerint összességében megérdemelten nyertünk. Kevés helyzet volt, jól összeszedetten játszottunk, és azt kell, hogy mondjam, remekül álltuk a támadásokat, a védelem maximálisan jól játszott. További sok sikert az ellenfélnek. A magunk részéről pedig annyit, hogy nagyon várjuk a Szügy elleni rangadónkat, és megteszünk ott is mindent, hogy sikerüljön pontot szerezni.

Pál-Balázs Tamás: – Sajnos akaratgyengén, ötlettelenül, eléggé betojva fociztunk. Három idegenbeli meccsen három rúgott gól szerintem mindent elmond. A jobbik csapat nyert, nem volt ez kérdés, főleg az első félidőben. A másodikban próbáltunk kicsit rájuk jönni, de nem nagyon jöttek be az utolsó passzok, mindegyik rossz volt. Sajnos ki kell mondani, a jobbik csapat nyert, megérdemelten. További sok sikert kívánok nekik, mi pedig bízunk a további jó szereplésben.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Elcsípett egy pontot Mihálygergéről a Bercel

Gól nélküli döntetlennel ért véget a küzdelem jellemezte mérkőzés. Az előző hétvégén Mihálygergére volt hivatalos az egyhetes pihenő után ismét pályára lépő Bercel. Változatos csörtére volt kilátás, nem volt igazi favorit. Hamar kirajzolódott, hogy nem lesz majd egyszerű dolguk egymással a résztvevőknek. Az első félidőben a házigazdáknak volt több lehetőségük, […]
error: Content is protected !!