Hét góllal nyert idegenben a Bátonyterenye

Gabi

Ezúttal a Szent Imre DSE állt a még hibátlan csapat útjában.

Az előző hétvégén Balassagyarmatra volt hivatalos a Bátonyterenye, a megye kettes bajnokság negyedik körében a Szent Imre DSE-vel találkozott Forgó Péter még hibátlan alakulata.

Semmit sem bíztak a véletlenre az egyértelmű esélyesként ringbe szálló látogatók, már a negyedik percben megrezgették a hálót. Ugyan a házigazdák becsülettel küzdöttek, már a szünetig is csak az volt a kérdés, hány gólt érnek el a vendégek, akik végül háromszor tudtak eredményesek lenni a pihenőig.

A második játékrészben aztán még termelékenyebbnek bizonyultak a jó pár ziccert el is rontó bátonyiak, akik végül hét-nullás arányban múlták felül a hazai társulatot. A jó formában lévő Myszor Ádám ezúttal triplázott.

Megyei II. osztály, 4. forduló:

Szent Imre DSE-Bátonyterenyei TC 0-7 (0-3)

Balassagyarmati, Szent Imre DSE Sportpálya. Vezette: Keresztes L. (Varga P., Sáfrány Sz.)

Szent Imre DSE: Csordás Á. – Rutai, Máthé, Riczi (Bilák, 46.), Lőrik – Csókási, Sinkovics K. (Ország, 66.), Pifka, Buzás (Márkus, 55.) – Csábi T., Sinkovics Á. Vezetőedző: Győri János.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Mátrai (Lengyel, 60.), Kiss Bence, Kiss Balázs, Balogh – Nyerges M., Bakos, Toldi (Halász, 36.), Almási, Nagy N. (Nánási, 52.) – Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.

Gól: Myszor (4., 59., 66.), Kiss Bence (30.), Nagy N. (45.), Kiss Balázs (64.), Nyerges (72.)

Jók: senki, ill. Almási, Myszor, Kiss Bence, Kiss Balázs

Győri János: – Megérdemelt vendéggyőzelem született! Dicséret illeti a bátonyiakat, kulturált emberekhez illően, kitakarított, tiszta öltözőt hagytak maguk után, köszönjük.

Forgó Péter: – Véleményem szerint, megérdemelt győzelmet arattunk, a becsületesen küzdő hazai csapat ellen. Az idény legjobb játékát nyújtottuk, összeszedett és fegyelmezett volt a csapatom. Remek támadásokból szereztük a góljainkat, melyek között volt pár, szép egyéni akcióból elért találat is. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem ismert kegyelmet a Dejtár

A várakozásoknak megfelelően csúnyán elbánt az Őrhalommal Németh Krisztián menetelő együttese. Az előző hétvégén toronymagas favoritként vághatott neki a nyugati megye hármas bajnokság ötödik fordulójának a még hibátlan Dejtár, a nyeretlen Őrhalmot fogadta Németh Krisztián alakulata. A meccsen aztán teljes mértékben beigazolódtak a várakozások, csak az volt kérdés, hány góllal […]
error: Content is protected !!