Hazai sikerrel ért véget a II. Kormos Gyula Emléktorna

Gabi

Az egy döntetlent és egy győzelmet elérő Mátraverebély otthon tartotta a serleget a Kazárral és a Tarral szemben.

Az előző hétvégén második alkalommal került megrendezésre Mátraverebélyben a Kormos Gyula Emléktorna. Az eseményen a házigazda csapat mellett a szintén megye kettes Tari SZE és a legalacsonyabb vonal Keleti-csoportjában szereplő Kazár KSE kapott meghívást. Végül az egy döntetlent és egy győzelmet elérő hazaiak otthon tartották az elsőséget, a kétszer remiző kazáriakkal és az iksz mellett egy ízben kikapó tariakkal szemben.

II. Kormos Gyula Emléktorna, Mátraverebély:

Mátraverebély-Szentkút SE-Kazár KSE 1-1 (0-0)

Mátraverebély-Szentkút SE: Bíró (Petre) – Dorozsin, Kovács Zs., Verebélyi L. (Szabó S.), Aradi – Sáfrány, Sári (Radics), Csépány – Pál-Balázs, Bonivárt, Kovács T. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Kazár KSE: Baár – Sándor K., Vadas, Szakos, Ihracska – Körmöczi M., Kovács V., Körmöczi D., Bakonyi – Haga (Varga N.), Aranyos. Vezetőedző: Koncsik László.

Gól: Kovács T., ill. Aranyos

Mátraverebély-Szentkút SE-Tari SZE 4-1 (3-0)

Mátraverebély-Szentkút SE: Bíró (Tóth) – Szabó S., Kovács Zs., Sári (Radics), Aradi – Sáfrány, Csépány, Pál-Balázs – Dorozsin, Bonivárt (Csohány), Kovács T. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Tari SZE: Bangó – Holtner R., Gubicskó, Ravasz, Antal G. – Nagy Z., Rácz T., Nagy G. (Tóth J.), Molnár – Ürmösi, Kelemen M. Játékos-edző: Tóth József.

Gól: Szabó S. (2), Kovács T., Csépány, ill. Molnár

Kazár KSE-Tari SZE 2-2 (1-1)

Kazár KSE: Ihracska – Vadas, Dobos, Simon, Sándor K. – Körmöczi M., Kovács V. Haga, Varga N., Körmöczi D., Bakonyi – Aranyos (Szakos). Vezetőedző: Koncsik László.

Tari SZE: Bangó – Holtner R., Gubicskó, Ravasz, Antal G. (Tóth J.) – Nagy Z., Rácz T., Nagy G., Molnár – Ürmösi, Kelemen M. Játékos-edző: Tóth József.

Gól: Varga N. (2), ill. Molnár, Gubicskó

Pál-Balázs Tamás: – Az első mérkőzésen a Kazár ellen sikerült szinte minden lehetőségünket elhibázni, aztán egy elkerülhető gól után rögtön tudtunk válaszolni. Úgy gondolom, közelebb álltunk a győzelemhez, de ez most így jött össze. A Tar ellen már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés sorsát, és nagyon sima győzelmet arattunk. Külön öröm, hogy az ifiből felkerülő játékosok megállják a helyüket, és rendre jó teljesítménnyel, most pedig még gólokkal is kisegítenek minket. Méltóképpen tudtunk megemlékezni “Löki bácsiról” a tornagyőzelemmel. Szeretnénk megköszönni a másik két csapatnak a részvételt, Ludányi Józsefnek a játékvezetést, és Tóth Lászlónénak a finom gulyást, valamint Bottyán Viktornak és Nagy Attila polgármesternek a kupákat és okleveleket! Bizakodunk a szombati bajnoki rajt előtt, reméljük, tudunk egy bravúreredménnyel kezdeni.

Koncsik László: – Úgy érzem, igen jól szolgálta felkészülésünket ez az emléktorna. A hibákat kiszűrve, remélem, hogy az elkövetkezendő kazári torna egyenesbe hozza a csapat kibontakozását és a megfelelő játékot. A bajnokságban remek szereplést várok a játékosaimtól.

Tóth József: – Sajnos nagyon foghíjasan érkeztünk a tornára. Ennek ellenére a tizenegy-tizenkét játékos kellemesen elfáradt, ami jól szolgálta a felkészülésünket. Ezúton köszönném meg a mátraverebélyi vezetőségnek, a szervezőgárdának a meghívást, a csapatoknak a sportszerű játékot. Kormos Gyula emlékét megőrizzük!

Next Post

Budapesten játszott edzőmérkőzést az Ecseg

A megye hármas csapat nem szokványos gólszámot felvonultató gyakorló meccset vívott az MTK Baráti Körrel. Vasárnap Nógrád határain túl vívott előkészületi találkozót a keleti megye háromban vitézkedő Ecseg SE, az ősszel újoncként több jó eredménnyel is előrukkoló csapat a BLSZ III/3-as csoportban szereplő MTK Baráti Körrel csapott össze a budapesti […]
error: Content is protected !!